Γυναίκα έχασε σε πλειστηριασμό το σπίτι της από τον… γείτονα της!

Κανένα σχόλιο

Μια γυναίκα στις Σέρρες έχασε την κατοικία του η οποία βγήκε σε πλειστηριασμό και «χτυπήθηκε» από γείτονά του. Αυτό αναφέρει ο δικηγόρος Γιάννης Γιάντσιος.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η υπόθεση αφορά πρώτη κατοικία, που έχασε δανειολήπτρια, παρόλο που πήγε στο δικαστήριο λέγοντας ότι μπορεί να ενταχθεί στα ευάλωτα νοικοκυριά αλλά καθώς δεν κατάφερε να έχει την βεβαίωση, ο πλειστηριασμός προχώρησε κανονικά και έχασε το σπίτι της. Όπως τονίζει ο ίδιος, το σπίτι που το «χτύπησαν» γείτονες βρίσκεται στον δήμο Σερρών.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιάντσιο, οι δανειολήπτες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική θέση χάνουν τις οικίες τους ακόμη και για μικρά ποσά καθώς οι πλειστηριασμοί για το 2022 έχουν εκτιναχθεί και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος των δανείων έχουν πουληθεί σε ξένα funds τα οποία εφαρμόζουν επιθετική τακτική, με αποτέλεσμα οι δανειολήπτες να είναι στα κάγκελα

"Sponsored links"

“Δυστυχώς πλειοψηφία των δικαστών, πλην ελαχίστων περιπτώσεων εγκρίνουν τους πλειστηριασμούς και καυτηριάζει την τακτική που ακολουθείται. Μάλιστα περιγράφει και την κατάσταση που επικρατεί με τις δικηγορικές εταιρείες και τον ρόλο που διαδραματίζουν στην τωρινή κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί”.

Στη συνέχεια μιλάει και μια ακόμη περίπτωση πελάτη του, που απειλείται με κατάσχεση για το χρηματικό ποσό των 4.232 ευρώ.

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live