15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Η αδερφή της αδικοχαμένης Γεωργίας ζητά δικαίωση

Ημερομηνία:

Δικαίωση ζητά η αδερφή της αδικοχαμένης Γεωργίας της 56χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από το σύζυγό της στα τέλη του περασμένου Ιούλιου, μέσα στο σπίτι τους στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου.

Η αδερφή της 56χρονης, μιλά στον Alpha, και όπως σχολιάζει ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Όπως τόνισε, η αδερφή της γνωρίστηκε με τον γαμπρό της σε έναν γάμο: «Σε πολύ μικρή ηλικία, πήγαινε σε ένα γάμο με τους γονείς μου. Την είδε αυτός ο άνθρωπος, την ερωτεύτηκε… Ήταν 15 – 16 χρονών. Την ήθελε, την αγάπησε, την πήρε μαζί του. Παντρεύτηκαν. Έκαναν μία πολύ όμορφη οικογένεια και είχαμε αυτή την κακή κατάληξη».

«Την ζήλευε πάρα πολύ την αδερφή μου. Όλα έγινα από τη ζήλεια του πιστεύω» είπε αναφορικά με το τι μπορεί να όπλισε το χέρι του δράστη. «Δεν θέλω το κακό κανενός. Υπάρχει η Δικαιοσύνη και ο Θεός. Αυτή τη στιγμή, αυτό που με νοιάζει είναι τα παιδιά της, που έχουν μείνει μόνα τους» επεσήμανε.

Την ίδια ώρα έστειλε μήνυμα σε όλες τις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακής βίας, να μιλήσουν όταν δέχονται τέτοιου είδους βία. “Αν η αδερφή μου μιλούσε δεν θα ήταν εκεί πέρα που είναι…

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ