Γ. Βαρουφάκης για δημοσιεύματα περί διαφωνίας με Γ. Σταθάκη: “Είμαστε όλοι από την Κρήτη και είμαστε πολύ αγαπημένοι”

Κανένα σχόλιο

«Εμείς πήγαμε στη διαπραγμάτευση με το δεδομένο ότι μια συμφωνία είναι μια συμφωνία δεν αποδείχθηκε όμως, ότι και η άλλη πλευρά διέθετε την ίδια προσήλωση «στη μπέσα» εξήγησε ο Γ. Βαρουφάκης, στο ΣΤΑΡ αναφορικά με την παραπλάνηση από τους δανειστές, μετά τη συμφωνία τις 20ής Φεβρουαρίου, όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός στην συνέντευξή του.

«Αν μπορούσαμε να βλέπουμε το μέλλον, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά» σημείωσε προσθέτοντας ότι «πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε περισσότερο ώστε να αποκατασταθεί μια διαδικασία εμπιστοσύνης στην Ευρώπη».

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν υπήρξε διαφωνία με τον υπ. Ανάπτυξης Γ. Σταθάκη, απάντησε κατηγορηματικά: «Σε καμία περίπτωση. Σταματήστε να πιστεύετε τα δικά σας δημοσιεύματα» «είμαστε όλοι από την Κρήτη και είμαστε πολύ αγαπημένοι»!

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” πιο εκρηκτικός στα σχόλια του ήταν ο Γιώργος Σταθάκης ο οποίος έκανε λόγο για «ανοργανωσιά» και «αναποτελεσματικότητα».

Ο Βαρουφάκης αντέτεινε πως «όταν βλέπεις τα πράγματα όχι από μέσα αλλά εξ αποστάσεων είναι πολύ εύκολο να κάνεις κριτική». Επανέλαβε μάλιστα ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση ανήκει στους δανειστές.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις