Γ. Καββαθάς από Κρήτη: Η κοινωνία δεν αντέχει άλλες αυξήσεις φόρων

Κανένα σχόλιο

Μήνυμα ότι το σύνολο της κοινωνίας δεν αντέχει περαιτέρω αυξήσεις φόρων και μειώσεις κοινωνικών παροχών απέστειλε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΓΣΕΒΕΕ) Γιώργος Καββαθάς.

Σε δηλώσεις του από το Ρέθυμνο ο κ. Καββαθάς αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, τονίζοντας πως η παραγωγική οικονομία σημειώνει κάμψη 20% λόγω της αβεβαιότητας της κατάστασης.

«Οι ξένοι οίκοι δεν φορτώνουν πλέον εμπορεύματα, λόγω της μη αποδοχής πίστωσης, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να υπάρξει έλλειψη αγαθών αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στο θέμα της κρατικής συμφωνίας με τους δανειστές εταίρους μας. Οι πιστωτές δεν καταλαβαίνουν ότι η κρίση είναι αποτέλεσμα λαθεμένων μοντέλων ανάπτυξης σε βάθος χρόνου 25ετίας. Οι επαγγελματοβιοτέχνες, περισσότερο, περιμένουν τα μέτρα που θα περιλαμβάνει η συμφωνία – και όχι αυτήν καθ’ αυτήν τη συμφωνία» σχολίασε.

"Sponsored links"

Σημειώνεται πως ο κ. Καββαθάς βρέθηκε στην Κρήτη προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής στην ημερίδα που διοργανώνει στα Χανιά το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Συνομοσπονδίας, με θέμα «Στόχοι και Παρεμβάσεις του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ για τις Μικρές Επιχειρήσεις». Στο Ρέθυμνο, είχε συναντήσεις με μέλη της τοπικής Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών.

ΑΜΠΕ

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live