26.8 C
Chania
Monday, May 20, 2024

Γ. Μαργαρώνης, πρόεδρος ΕΒΕΧ προς τον ιδιοκτήτη του Jumbo για το ατύχημα με την Porsche: Με τις καραμπινάτες παρανομίες του δεν στεναχωρήθηκε να καταστρέψει εκατοντάδες συναδέλφους

Ημερομηνία:

Σκληρό το μήνυμα του προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χανίων κ. Γιάννη Μαργαρώνη, προς τον πατέρα του οδηγού της μοιραίας Porsche αλλά και ιδιοκτήτη της σειράς καταστημάτων Jumbo κ. Απόστολο Βακάκη.

Ο κ. Μαργαρώνης, με ανάρτησή του στο facebook δε συλληπήθηκε τον πατέρα για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή τεσσάρων νέων ανθρώπων και ενός μικρού παιδιού, αλλά επιτέθηκε στον επιχειρηματία των Jumbo για την επιχειρηματική του συμπεριφορά που έχει καταστρέψει εκατοντάδες επιχειρηματίες ευχόμενός του να είχε πεθάνει στη θέση του γιου του.

Έγραψε ο κ. Μαργαρώνης:

“Ακη μου δυστυχως θα σε στεναχωρήσω λεγοντας σου οτι ο ιδιος με τις καραμπινατες παρανομιες του δεν στεναχωρηθηκε να καταστρεψει εκατονταδες συναδελφους επιχειρηματιες κλεινοντας τους…εκτος των αλλων διελυσε κ αλλη μια οικογενεια…κριμα απλα που ηταν το παιδι του και οχι ο ιδιος…κ στο γραφω εγω που εχω χασει φιλους και συγγενείς σε τροχαια…”

Πάντως, μετά την επισήμανση άλλου για το άτοπο της ανάρτησης, ο κ. Μαργαρώνης έσβησε την ανάρτηση.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ