Γ. Μιχελογιαννάκης για το “ΟΧΙ” που έγινε “ΝΑΙ: Δεν είμαι κωλοτούμπας, μ…κας είμαι

Κανένα σχόλιο

Τη στάση του να αλλάξει τελευταία στιγμή απόφαση και να ψηφίσει «ναι» στα προαπαιτούμενα μέτρα για τη συμφωνία, αν και επί μέρες δήλωνε ρητά ότι δεν προτίθεται να υπερψηφίσει, σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Τα ζύγισα στο μυαλό μου, εκαθίσαμε και συζητήσαμε όλους τους όρους το τι θα γινότανε τη σημερινή ημέρα  με μια ενδεχόμενη καταψήφιση αυτουνού», είπε ο βουλευτής Ηρακλείου στον ΑΝΤ1.

«Δυστυχώς όταν είχα κάνει μια εκπομπή και είχα πει την έκφραση και θα την πω γιατί ο Μιχελογιαννάκης κωλοτούμπας δεν είναι, ο Μιχελογιαννάκης είναι υπεύθυνος, είχα πει τότε πόσο μαλάκας είμαι που δεν ετοιμάστηκα δύο χρόνια για τη δραχμή, δυστυχώς η όλη συζήτηση των όρων με δικαίωσε.», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας την αυτοκριτική του.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live