Γ. Σταθάκης: «Η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη μακριά από πολιτικές παρεμβάσεις»

Κανένα σχόλιο

Ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης είχε σήμερα συναντήσεις με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων Ταξίαρχο Ανδρέα Δασκαλάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων Γιάννη Ζερβό και τους εκπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευτύχη Μαρκαντωνάκη και Παντελή Σταυρουλάκη.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ο κ. Σταθάκης ενημερώθηκε για το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στα Χανιά και τα προβλήματα που υπάρχουν, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και κεντρικά.

Έγινε σαφές, ότι η οικονομική και ανθρωπιστική κρίση επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις εκφάνσεις της παραβατικότητας και ταυτόχρονα δυσχεραίνει την καθημερινότητα των εργαζόμενων. Ζητήματα όπως οι μισθολογικές περικοπές, η σχεδιαζόμενη διάλυση του Ταμείου Ασφάλισης, η υποστελέχωση, η ελλιπής εκπαίδευση, τα θεσμικά κενά σε διάφορους τομείς (για παράδειγμα στο μεταναστευτικό), συζητήθηκαν με τον βουλευτή Χανίων.

"Sponsored links"

Ο κ. Σταθάκης από την πλευρά του τόνισε, πως η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη, να υπηρετεί τις ανάγκες του, μακριά από πολιτικές παρεμβάσεις, με ορθολογική οργάνωση και διάρθρωση, άρτια εκπαίδευση, επαρκή μέσα κι επαγγελματισμό. Στόχος μας θα πρέπει να είναι μια δημοκρατική αποτελεσματική αστυνομία επωφελής για την κοινωνία, κατέληξε ο βουλευτής Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live