Γ. Χουλιάρα: Το Βερολίνο υπονομεύει ευθέως την ελληνική κυβέρνηση | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

«Στόχος του Βερολίνου είναι η υπονόμευση της κυβέρνησης και η αντικατάστασή της, την ώρα που η παράταση και ο χρόνος που δόθηκε πιέζουν ασφυκτικά την Ελληνική πλευρά.
Την ίδια ώρα, το Μέγαρο Μαξίμου έχει τις εξής προτεραιότητες: ραδιοτηλεοπτικές άδειες, διάλυση των καρτέλ σε πετρέλαιο, φάρμακα & καπνό, αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και έλεγχος των φοροφυγάδων με βάση το γαλλικό μοντέλο», επισημαίνει στον Κρήτη FM 101,5 και στην εκπομπή Καφές με Σχόλια με την Κατερίνα Πολύζου η Γιώτα Χουλιάρα αρχισυντάκτρια στο περιοδικό Κοινωνική Επιθεώρηση και στο γεωπολιτικό portal Geopolitics and Daily News.

«Το παιχνίδι, όμως, δεν είναι μόνο οικονομικό, καθώς η Ευρώπη ασφυκτιά υπό την γερμανική κατοχή. Ευρωπαίοι εταίροι και ΗΠΑ γνωρίζουν ότι η Ελλάδα αποτελεί την εναλλακτική λύση στην εξαρτημένη ενεργειακά από τη Ρωσία Ευρώπη. Ταυτόχρονα, η Γερμανία πιέζεται υπερβολικά από τους Αμερικάνους μέσω των κυρώσεων προς τη Ρωσία και υπό την απειλή να κλείσουν οι κάνουλες του φυσικού αερίου».

subscribe στο youtube κανάλι του kritifm1015 |

"Sponsored links"
Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live