Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, Γιώργου Πεταλωτή για τα επεισόδια στην εκδήλωση με την Άννα Διαμαντοπούλου στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Σε χθεσινή εκδήλωση για την Παιδεία στα Χανιά, με κύρια ομιλήτρια την Άννα Διαμαντοπούλου, κάποιοι θυμήθηκαν τον ρόλο τους και με τραμπουκισμούς ματαίωσαν την εκδήλωση. Και όλα αυτά στο όνομα του «προοδευτισμού».

Η απλή φραστική καταδίκη όλων μας δεν αρκεί πλέον. Οφείλουμε όλοι, πολιτικές δυνάμεις αλλά και η ίδια η κοινωνία, να περιφρουρήσουμε, επιτέλους, το δικαίωμα στη Δημοκρατία και να απομονώσουμε εμπράκτως τις πρακτικές σκοταδισμού και μίσους.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live