«Αφού οι μνημονιακές πολιτικές δυνάμεις της Ελλάδας υπονόμευσαν τις κυπριακές τράπεζες με το PSI και στην συνέχεια εγκατέλειψαν αβοήθητη την μαρτυρική Κύπρο, ολοκλήρωσαν πλέον το καταστροφικό τους έργο συναινώντας στην έκδοση της σημερινής απαράδεκτης απόφασης του Eurogroup που ανοίγει τον δρόμο για την λεηλασία και την διάλυση της κυπριακής οικονομίας».
Δήλωση Ν. Μαριά για την απόφαση του Eurogroup
51
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Πολιτική
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Το «100» κάλεσε η Κωνσταντοπούλου ζητώντας τη σύλληψη των γαλάζιων βουλευτών
Εκτός ελέγχου βγήκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της...
Ανδρουλάκης: Αυτές είναι οι 17 κοστολογημένες δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για τους συνταξιούχους
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τη ΝΔ πως αθέτησε την δέσμευσή της...
Τσίπρας για Άδωνι: Σιγά μην του κάνω μήνυση, λουλούδια θα του στείλω – Κάθε φορά που μας βρίζει ανεβαίνουμε
Με ομιλία στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Τώρα...
Ο κρητικός διατροφικός πολιτισμός στο επίκεντρο: Παρουσιάζεται στα Χανιά το νέο βιβλίο του Μιχάλη Μ. Μινουδάκη
Μια ξεχωριστή πολιτιστική και γαστρονομική εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί...



