«Η μνημονιακή συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας – ΠΑΣΟΚ, μετά τη «σφαγή» των μισθών και των κύριων συντάξεων, πιστή στις εντολές της τρόικας, δρομολογεί με κυνικό τρόπο και νέα λεηλασία στις επικουρικές συντάξεις με μειώσεις μέχρι 40% και αναδρομική αφαίμαξη του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων».
Δήλωση του Νότη Μαριά για την επιχειρούμενη λεηλασία των επικουρικών συντάξεων και του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων
63
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Κοινωνία
Προηγούμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Κόκκινα δάνεια: Οι τράπεζες «καθάρισαν» – O λογαριασμός των 75 δισ. ευρώ έμεινε στην οικονομία
Δάνεια δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ μεταφέρθηκαν μέσω πωλήσεων και τιτλοποιήσεων...
Κρήτη: Σοκάρει το νέο βίντεο από το άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών
Σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το...
Νέο περιστατικό νότια της Κρήτης: Εντοπισμός 36 μεταναστών στους Καλούς Λιμένες εν μέσω ύφεσης των ανέμων
Σε εξέλιξη βρίσκεται μια νέα επιχείρηση υποδοχής και διαχείρισης...
Στα Χανιά ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής: Στο επίκεντρο οι αγροτικές ενισχύσεις του 2026, οι διασταυρώσεις και οι φορολογικές δηλώσεις
Σε τροχιά ουσιαστικής επαφής με τους παραγωγικούς και επιστημονικούς...



