«Μετά την καλοκαιρινή ευδαιμονία της συγκυβέρνησης για δήθεν χαλάρωση του μνημονίου και «κούρεμα» του χρέους, οι εντολές του δίδυμου Μέρκελ-Σόιμπλε, προσγειώνουν ανώμαλα τους μνημονιακούς τοποτηρητές, ανοίγουν το δρόμο για νέο μνημόνιο και προδιαγράφουν φθινόπωρο χιλιάδων απολύσεων και σκληρών αντιλαϊκών μέτρων σε βάρος του ελληνικού λαού».
Δήλωση του Ν. Μαριά για τις συνεντεύξεις Μέρκελ και Σόιμπλε
49
Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!
- Tags
- Πολιτική
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Τελευταία Νέα
Περισσότερα σαν αυτόΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Οι θαυμαστές του Κρίστοφερ Νόλαν ξεκινούν επικά ταξίδια για να δουν την «Οδύσσεια» με τον τρόπο που ο ίδιος επιθυμεί
Στην «Οδύσσεια» του Ομήρου, ο ήρωας Οδυσσέας ξεκινά ένα...
Καταπέλτης η δικηγόρος Μ. Σφέτσου κατά του Δημάρχου Άργους για τη δολοφονία του 20χρονου: “Χρησιμοποιεί απεχθή μισαναπηρικά και μισάνθρωπα επιχειρήματα”
Η δημόσια τοποθέτηση του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζου, να...
Τι δείχνουν 8 δημοσκοπήσεις: Στο 29,6% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Ακολουθούν ΕΛΑΣ με 17,3% και ΠΑΣΟΚ με 11,1%
Τα συγκριτικά στοιχεία αλλά και τις δεύτερες αναγνώσεις από...
Κυψέλη: Κάτοικοι εγκαταλείπουν τα σπίτια – Ρωγμές σε πάνω από 200 διαμερίσματα λόγω εργασιών του Μετρό
Μεγάλη αναστάτωση και έντονος φόβος επικρατεί στους κατοίκους της Κυψέλης που...



