“Δήμαρχος… για τα πανηγύρια”

Κανένα σχόλιο

Φίλος αναγνώστης της εφημερίδας που ζει στην Παλιά Πόλη μας εξέφρασε το παράπονό του.

Όπως μας είπε, δεν έχει υπάρξει άλλος Δήμαρχος όσο θυμάται που να έδινε τόσο μεγάλη σημασία στα… πανηγύρια.

Από το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο εν μέσω πανδημίας στο Παλιό Λιμάνι μέχρι τώρα το καλοκαιρι όπου εχει δώσει ουσιαστικά το ελεύθερο να βαράνε τα μπάσα και τα ηχεία σχεδόν σε καθημερινή βάση, η ποιότητα ζωής των κατοίκων της Παλιάς Πόλης επί Δημαρχίας Σημανδηράκη έχει χειροτερεύσει.

"Sponsored links"

Και βεβαίως, καλές είναι οι γιορτές, καλό είναι να θέλεις να αφήσεις ευχαριστημένους τους επισκεπτες του τόπου μας, αλλά δε γίνεται και όλα να περιστρέφονται γύρω από την ικανοποίηση του τουρίστα.

Δε γίνεται το ιστορικό κεντρο της πόλης να μετατρέπεται σε τουριστική ντίσνεϊλαντ.

Και λίγο αξιοπρέπεια δε βλάπτει…

Ο Δήμαρχος Σημανδηράκης, όπως μας είπε, αποδεικνύεται “δήμαρχος για τα πανηγύρια”…

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live