Δήμος Πλατανιά: Διανεμήθηκαν δωρεάν παπούτσια σε παιδιά

Κανένα σχόλιο

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πλατανιά, σε συνεργασία μαζί με την Ένωση “ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ”, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20 Ιουνίου δράση διανομής δωρεάν παιδικών παπουτσιών, σε οικογένειες του Δήμου που χρειάζονται στήριξη.

Τα παπούτσια ήταν εσπαντρίγιες χρώματος λαδί, ιδανικά για την καλοκαιρινή περίοδο.

Η δράση είχε ξεκίνησε το 2020 και λόγω της πανδημίας διακόπηκε και ολοκληρώθηκε φέτος.

"Sponsored links"

Σε συνεργασία με τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, οι υπάλληλοι του Κέντρου Κοινότητας, δια μέσου του εκπαιδευτικού προσωπικού προσδιόρισαν τα ακριβή νούμερα παπουτσιών που αντιστοιχούσαν στα παιδιά, σύμφωνα και με την σχετική φόρμα που είχε σταλεί από την Ένωση.

Η Αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας, κα Μαραγκουδάκη- Πλοκαμάκη Χρυσούλα, ευχαριστεί την Ένωση “ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ” και ευελπιστεί σε κάθε είδους μελλοντική συνεργασία για την στήριξη των οικογενειών που χρειάζονται βοήθεια και στήριξη.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live