Δίκη Φιλιππίδη: «Δεν με αφήνετε να πω για τον καλό και απλόχερο Πέτρο», είπε πρώην συνεργάτιδα του

Κανένα σχόλιο

Συνεχίστηκε σήμερα (4/10) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με την κατάθεση μίας δημοσιογράφου και πρώην συνεργάτιδας του.

Η μάρτυρας, κλαίγοντας είπε στο δικαστήριο ότι η πρόθεση της να καταθέσει υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη της κόστισε την δουλειά της από την οποία την απέλυσαν πριν έναν χρόνο, καθώς η παρουσία της στους συντελεστές εκπομπής θα είχε αποτέλεσμα την άρνηση ηθοποιών να πάνε ως καλεσμένοι, όπως της είπαν.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο κατηγορούμενος είχε πάντα άψογη συμπεριφορά στις γυναίκες συναδέλφους του και τους φρόντιζε όλους. Όπως είπε «δεν γνωρίζω κάτι για τις καταγγελίες, ούτε γνωρίζω τις καταγγέλλουσες».

"Sponsored links"

Κατά τη μάρτυρα, ο κατηγορούμενος γινόταν νευρικός και απαιτητικός εξαιτίας της υπερβολικής αγάπης του για το θέατρο, ωστόσο ο θυμός του δεν κρατούσε παρά μόνο μερικά λεπτά.

Η δημοσιογράφος τόνισε πως ανεξάρτητα της προσωπικής ζωής του κατηγορούμενου και του «αν είχε όπως και άλλοι εξωσυζυγικές σχέσεις», υπήρχε και μία αθέατη πλευρά του που βοηθούσε αστέγους, που συμπαραστεκόταν σε ηθοποιούς και ήταν γενικά απλόχερος σε όποιον είχε ανάγκη«Δεν με αφήνετε να πω για τον καλό άνθρωπο Φιλιππίδη. Τον απλόχερο, που βοηθούσε τους άστεγους, που βοηθούσε ηθοποιούς», είπε χαρακτηριστικά.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live