Δίκτυο Σπάρτακος: Σε σκηνές και χωρίς τουαλέτα οι φαντάροι που φυλάνε τα BMP που στέλνει η κυβέρνηση στην Ουκρανία

Κανένα σχόλιο

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αναφέρουν ότι λαμβάνουν καταγγελίες ότι η φρουρά των στρατιωτών που φυλάει σε συγκεκριμένο λιμένα, σε μεγάλο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου, τα ρωσικά BMP μέχρι να φορτωθούν και να σταλούν από την ελληνική κυβέρνηση στην Ουκρανία ήταν χωρίς τουαλέτα και πήγαιναν στην ύπαιθρο.

Η αποκάλυψη «αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, το Υπουργείο Άμυνας, το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ ενδιαφέρονται μόνο για τη μεταφορά οπλισμού στην Ουκρανία και τους νέους Πολεμικούς Εξοπλισμούς» αναφέρει το Δίκτυο Σπάρτακος.

Το Δίκτυο Σπάρτακος απαιτεί την παρέμβαση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) και στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ) για να επιβεβαιώσουν τις καταγγελίες.

"Sponsored links"

«Ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ότι ενώ η κυβέρνηση της ΝΔ αποφασίζει την Εμπλοκή-Συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και στρατηγικών υποδομών στον Πόλεμο της Ουκρανίας, με δραματικές οικονομικές συνέπειες για τον λαό μας και παράλληλα δαπανά τεράστια κονδύλια για πολεμικούς εξοπλισμούς όπως στην περίπτωση των ρωσικών BMP που θα αντικατασταθούν από τα γερμανικά μεταχειρισμένα Marder, την ίδια στιγμή έχουν πεταμένους τους φαντάρους, σε άθλιες συνθήκες και υποχρεώνοντας τους να ξοδεύουν σημαντικά ποσά για να τους Υπηρετήσουν Υποχρεωτικά» προσθέτει το Δίκτυο Σπάρτακος, καλώντας «τους συνφάνταρους να βγουν μαζικά και αποφασιστικά Παραπονούμενοι στην Αναφορά».

«Τους καλούμε να συμμετέχουν στην αγωνιστική προσπάθεια για συγκρότηση Κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό για την Υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη Με Στολή, για να εναντιωθούμε στον πόλεμο και τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και φασισμό, στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ» καταλήγει.

Σύμφωνα με νέα ανταπόκριση οι φαντάροι είναι σε σκηνές και «τους επιτρέψανε να πηγαίνουν στο Φυλάκιο του Πολεμικού Ναυτικού»

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live