ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου

Κανένα σχόλιο

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου, του νομού Χανίων και του νομού Λασιθίου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο νομό Ηρακλείου

Από 8:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στο Δ. Χερσονήσου, στο Κοκκίνι Χάνι, ανατολικά των Γουρνών στο ποτάμι, στα αρδευτικά Σωμαρά, Μπινιχάκη, ομάδας Κοκκινάκη και εργοστάσιο σαπωνοποίας Ζαχαριουδάκη.

"Sponsored links"

Από 8:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ. στο Δ. Χερσονήσου, στη περιοχή Κοκκίνη Χάνι, στην οδό Νίρου, από τον κεντρικό δρόμο μέχρι τον βόρειο παράλληλο της Εθνικής και στις οδούς Μαντώ Μαυρογένους, Ρήγα Φερραίου και 28ης Οκτωβρίου.

Από 11:00 π.μ. έως 4:00 π.μ. στο Δ. Χερσονήσου, στον Καρτερό, στον ΥΣ Φουντουλάκη, στην είσοδο του Wet – Wet (παλιο Ξενία).

Στο νομό Χανίων

Από 8:00 π.μ. έως 8:30 π.μ. στον Πάνω και Κάτω Πλατανιά.

Από 8:00 π.μ. έως 2:30 μ.μ. στον Πάνω Πλατανιά στο ξενοδοχείο Δημόπουλου και γύρω από τα ψυγεία Μαθιουδάκη.

Από 2:00 μ.μ. έως 2:30 μ.μ. στον Πάνω και Κάτω Πλατανιά.

Στο νομό Λασιθίου

Από 8:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στην Σητεία, στην Χρυσοπηγή, στο Ορεινό και στην Θρύπτη.

Από 8:30 π.μ. έως 12:30 μ.μ. στην Ιεράπετρα, στην Χρυσοπηγή, στο Ορεινό και στην Θρύπτη.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live