Δενδροφύτευση στο Γενικό Λύκειο Ελ. Βενιζέλου

Κανένα σχόλιο

Δενδροφύτευση πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λύκειο Ελ. Βενιζέλου τη Δευτέρα 6/10/2014 από το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Καθαριότητας του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τους μαθητές της περιβαλλοντικής ομάδας του σχολείου και τους διδάσκοντες.

Στο πλαίσιο της δράσης φυτεύτηκαν δεκαεπτά (17) δένδρα διαφόρων ειδών στη νότια πλευρά πίσω από τις υπάρχουσες κερκίδες. Σε δήλωση του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, Μιχάλης Κοτζαμιχάλης, επισημαίνει ότι με την εν λόγω παρέμβαση υλοποιήθηκε ένα χρόνιο αίτημα των διδασκόντων του Λυκείου, καθώς επιτυγχάνεται σκίαση στην κερκίδα και βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό οι συνθήκες παραμονής των μαθητών στον αύλειο χώρο του σχολείου.

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις