12.6 C
Chania
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

Δεν έπαιξαν οι αρχηγοί της Εθνικής μπάσκετ λόγω Ισραήλ;

Ημερομηνία:

Υπήρχαν παίχτες που δεν έπαιξαν στην Εθνική Μπάσκετ επειδή αντίπαλός της ήταν το Ισραήλ;
Αναδημοσιεύουμε:

«Κάνω εισπήδηση στα αθλητικά -και δεν τα ξέρω- αλλά είδα χθες σχόλια στο Διαδίκτυο που συνέδεαν την απουσία παικτών από το φιλικό Ελλάδας-Ισραήλ στην Κύπρο με το ποιος ήταν ο αντίπαλος της επίσημης αγαπημένης».

Σημειωνουμε ότι στον αγώνα με το Ισραήλ δεν έπαιξαν οι 3 αρχηγοί της Εθνικής Ελλάδας, δηλαδή, ο Κώστας Παπανικολάου, ο Κώστας Σλούκας και ο Ντίνος Μήτογλου.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΛΜΕ Χανίων: Κάλεσμα σε αντιπολεμική κινητοποίηση για το Ιράν την Πέμπτη 12 Μαρτίου

Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί σε αντιπολεμική κινητοποίηση στις 12/3 για τους βομβαρδισμούς στο Ιράν. Απαιτεί κλείσιμο της βάσης της Σούδας και απεμπλοκή της Ελλάδας από τον πόλεμο.

Κρητικοί εγκλωβίστηκαν στην Ταϊλάνδη και εκπέμπουν… SOS για τον επαναπατρισμό τους!

“Αναμείνετε στο ακουστικό σας” ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...

Απάτη με κρυπτονομίσματα: Τρία άτομα στη φυλακή-Μια ελεύθερη με όρους

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασαν σήμερα τα τέσσερα άτομα...