Δεν έχω να πληρώσω τα δάνεια μου στις Τράπεζες τι κάνω;

8 Σχόλια

ΔΑΝΕΙΑ: Tι κάνετε εάν δεν έχετε να πληρώσετε | Το παραπάνω ερώτημα καθημερινά θέτουν  8 στους δέκα ΄Ελληνες δανειολήπτες, καθώς βλέπουν ότι αδυνατούν να εξοφλήσουν τις δόσεις των δανείων τους. Δάνεια τα οποία μπήκαν στην πόρτα των “Κόκκινων Δανείων”

10 λύσεις υπάρχουν για να ρυθμίσετε τα δάνεια σας, προκειμένου να διώξτε το άγχος σας

1) Πίνακας βιοτικής ανάγκης :
Καταγράψετε με λεπτομέρεια τις  ανάγκες του μήνα , δηλ.  αρχίστε να κάνετε λίστα,  αθροίζοντας  τα απαραίτητα που χρειάζεστε για τις βιοτικές ανάγκες εσάς και συνολικά της οικογένειας σας  προσθέστε τα. Αν έχετε μηνιαίο εισόδημα αφαιρέστε το, και το περίσσεμα πληρώστε  αναλογικά το ποσό που χρωστάτε σε κάθε Τράπεζα, βασικά δεν πληρώνετε δόση, αλλά η μη στάση πληρωμής εκτιμάται από κάθε Τράπεζα.

"Sponsored links"

2) Καταγραφή δανειστών
Αποτυπώστε  σε μία λίστα όλες τις Τράπεζες και όλα τα Ιδιωτικά χρέη  και ξεχωριστά τα προϊόντα που χρωστάτε σε κάθε μία Τράπεζα, όχι μόνο σαυτές που είσαστε οφειλέτης, αλλά και συν οφειλέτης και εγγυητής. Διότι η επιλεκτική εξυπηρέτιση δανειακής υποχρέωσης δεν εκτιμάται ,αντιθετα μάλιστα εγείρει τακτική διεκδίκησης του χρέους, αν κάποια Τράπεζα δεν εξυπηρετείται ενώ άλλη εξυπηρετείται.

3) Γνώση και καθοδήγηση
Επισκεπτόμαστε  ένα ειδικό κοινωνικό Φορέα (π.χ μία  Ένωση  Καταναλωτών ή  δικηγόρο) αιτώνας  οικονομοτεχνική  – νομική καθοδήγηση και στήριξη και οπλισμένοι πλέον με γνώση αντιμετωπίζω τις τακτικές και πολιτικές των Τραπεζών.

4) Διώξετε από πάνω σας το άγχος
Δεν αγχωνόμαστε, ούτε μοιράζουμε ενοχές, για αυτήν μας την κατάσταση. Παραμένουμε ήρεμοι αξιοποιώντας πηγές οικονομικής βοήθειας δηλ. αν έχουμε κάποιο συγγενή ή φίλο, που θα μπορούσε να μας βοηθήσει ή αν έχουμε και  μπορούμε να ρευστοποιήσουμε κάποιο περιουσιακό στοιχείο κινητό ή ακίνητο, το οποίο ευρισκόμενο στα χέρια μας, εκτός από συναισθηματική αξία, δεν μας αποδίδει τίποτα άλλο, στην προκειμένη περίπτωση θα μας βοηθήσει. Δεν μας επηρεάζουν τα αμέτρητα πιεστικά τηλεφωνήματα των Τραπεζών και των συνεργατών αυτών, εισπρακτικών. Δεν επιτρέπουμε σε κανένα  να επηρεάσει αρνητικά τον ψυχικό μας κόσμο. Όλοι γνωρίζουμε ότι βιώνουμε πρωτοφανείς συνθήκες και καταστάσεις που έπονται της ανεργίας, των περικοπών σε μισθούς , στη μείωση των καταναλωτικών συνηθειών

5) Απευθυνόμαστε στις Τράπεζες και διαπραγματευόμαστε μαυτές, ζητώντας  βατή ρύθμιση στο εναπομείναντα χρέος, με  λιγότερο επαχθείς για μας, όρους .

Καλό θα ήταν  η Κυβέρνηση τώρα που σκέφτεται να καταθέσει πρόσθετη Νομοθεσία για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά,” να επιβάλλει” στις Τράπεζες τους όρους εκείνους,  ώστε, να ρυθμίζονται τα δάνεια των καταναλωτών ,με τα νέα δεδομένα της αγοράς και με εξειδικευμένη  και ξεχωριστή προσέγγιση, για τον κάθε δανειολήπτη.

6) Ένταξη στο Νόμο Κατσέλη

Για να προχωρήσετε με μία τέτοια διαδικασία , θα χρειαστεί ναπροσεγγίσετε ένα εξουσιοδοτημένο από τον Νόμο 3869/2010 Φορέα, συνήθως ΄Ενωση Καταναλωτών ή  δικηγόρο,οι οποίοι θα σας.  βοηθήσουν να   ξεπεράσετε το μεγάλο πρόβλημα της αδυναμίας σας, που είναι η μη δυνατότητα να ανταποκριθείτε στο βάρος της χρέωσης.Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι εν τω μεταξύ ξεχνάτε το χρέος σας,περιμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου,να σας “κουρέψει” το χρέος ,γνωρίζετε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης , κάνει μήνες να βγει και μέχρι τότε η τράπεζα μπορεί να έχει καταγγείλει το δάνειο και να έχει τραβήξει  τη νομική οδό για να εισπράξει από όπου μπορεί τα χρήματα που χρωστάτε, π.χ θα στραφεί στον εγγυητή σας και σε σας θα αυξήσει το άγχος ,την περιπέτεια και οικονομική επιβάρυνση.

7) Αν ανήκετε στις «ευπαθείς ομάδες»

Στον  ν.Κατσέλη, υπάρχει πρόβλεψη ηπιότερης διαχείρισης ρύθμισης , για τις ευπαθείς ομάδες, αλλά και πολλές Τράπεζες έχουν ελαστική πολιτική κάνοντας καλύτερες  ρυθμίσεις των οφειλών σας αν ανήκετε σε κάποια ευπαθή πληθυσμιακή ομάδα, π.χ. αν είστε άνεργος, ασθενής, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος (λόγω αποδεδειγμένης μείωσης μισθού). Σε αυτήν την περίπτωση έχετε καλύτερη τιμολόγηση, δηλαδή μείωση επιτοκίου και πιθανή περίοδο χάριτος με τοκοπληρωμή (δηλαδή, πληρωμή μόνο των τόκων του δανείου κάθε μήνα). Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορείτε και να μην καταβάλετε χρήματα στην τράπεζα για έξι έως δώδεκα μήνες –αυτό εξαρτάται από την τράπεζα με την οποία συνεργάζεστε.

"Sponsored links"

8) Δεν πληρώνω: Προσοχή!!! Πληρώνω ότι μπορώ

Μπορεί να ανήκετε στους πληγωμένους ΄Ελληνες, στους αγανακτισμένους ΄Ελληνες, αλλά αυτό το ρήμα δεν κάνει καλό σε κανένα, ούτε στον δανειολήπτη, ούτε στην Τράπεζα, μα προπάντων στην οικονομία της Χώρας μας. Καλό είναι, να επικρατήσει η σύνεση και η συνέπεια. Καλό είναι δεν έχετε να πληρώσετε, απευθυνθείτε στην τράπεζά σας με ό,τι στοιχεία έχετε που αποδεικνύουν ότι έχουν μειωθεί τα εισοδήματά σας σε σχέση με  τον χρόνο που πήρατε το δάνειο. Αυτά μπορεί να είναι κάρτα ανεργίας –αν μείνατε άνεργος, παλιά και νέα μισθοδοσία αν είχατε μείωση μισθού ή χαρτί νοσοκομείου αν έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αυτές είναι οι βασικές, αν και όχι υποχρεωτικές, προϋποθέσεις που πρέπει να πληρείτε για να γίνει δεκτό το αίτημα σας για ρύθμιση.

9) Άνεργος χωρίς περιουσιακά στοιχεία

Εδώ εσείς έχετε τον πρώτο λόγο .Έχετε δύο επιλογές 1) Η εντάσσεστε στο ν.Κατσέλη και εκεί το δικαστήριο αποφασίζει για “την τύχη σας” ή ζητάτε μεγάλη περίοδο χάριτος, χωρίς τόκους και ανατοκισμό, η “κούρεμα” του κεφαλαίου.Ακόμα εάν έχετε πολλά δάνεια και κάρτες μπορεί να γίνει ένα “συγκεντρωτικό δάνειο” με μικρή δόση και με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του.

10) Η τελευταία λύση

Εάν  έχετε περιουσιακά στοιχεία, όμως δεν έχετε να πληρώσετε  λόγω έλλειψη ρευστότητας , π.χ είχατε ενοίκια από διαμερίσματα και σήμερα είναι ανοίκιαστα,και έχετε δάνεια που έχουν μείνει για πολύ καιρό απλήρωτα είναι τα λεγόμενα “κόκκινα δάνεια” δεν πρέπει να αναπαύεστε, διότι η αναστολή των πλειστηριασμών ισχύει μόνο για την πρώτη κατοικία και αυτή σώζεται  υπό όρους, όμως και στην περίπτωση αυτή υπάρχει λύση αρκεί να προσπαθήσετε να την βρείτε είτε απευθείας με την ίδια την Τράπεζα που είστε οφειλέτης είτε με την ένταξη σας στον ν. Κατσέλη

 

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

8 Σχόλια

 1. vero MICRO FINANCE

  Προσφορά δανείου

  Έχετε ψάξει πολύ για ένα δάνειο, εδώ είναι μια νέα ευκαιρία για σας να ενισχύσετε την οικονομία σας. Είμαστε
  μια ομάδα χρηματοοικονομικών εμπειρογνωμόνων που είναι σε θέση να
  δανειοδοτήσουν το ποσό που χρειάζεστε και να τους επιστρέψουμε με τόκο
  με χαμηλό συντελεστή 2% με τους όρους που πρέπει να προσκομιστούν στο
  Έτσι
  εάν δεν έχετε το όφελος των τραπεζών ή έχετε καλύτερα ένα έργο και
  χρειάζεστε χρηματοδότηση, κακή πίστωση ή χρειάζεστε χρήματα για να
  πληρώσετε τους λογαριασμούς, χρειάζεστε ένα δάνειο μη διστάσετε να
  επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους
  όρους μας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
  Μέσω ταχυδρομείου: michaelbrinloanfirm001@gmail.com

  όνομα:….
  Απαιτούμενο ποσό δανείου: …
  κατάσταση:….
  Χώρα:…
  τηλεφωνικό νούμερο:……..

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΟΛΑ ΤΑ E-MAIL ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL: michaelbrinloanfirm001@gmail.com

 2. vero MICRO FINANCE

  Χαιρετισμοί, το michael brin Loan προσφέρει δάνεια σε ιδιώτες και ιδιωτικά ιδρύματα που χρειάζονται δάνεια για να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση να πληρώσουν προσωπικά χρέη ή να χρηματοδοτήσουν μια υπάρχουσα επιχείρηση. επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα αν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες μέσω e-mail: michaelbrinloanfirm001@hotmail.com
  Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. Συμπληρώστε τα στοιχεία

  όνομα:…….
  Δάνειο Ποσό που απαιτείται: …….
  κατάσταση:…….
  Χώρα:……
  τηλεφωνικό νούμερο:…….

  Κ. Michael brin
  όλα μου θα πρέπει να σταλούν σε αυτό το email: michaelbrinloanfirm001@hotmail.com
  whatsapp: +12092481749

 3. vero MICRO FINANCE

  Χαιρετισμοί, το michael brin Loan προσφέρει δάνεια σε ιδιώτες και ιδιωτικά ιδρύματα που χρειάζονται δάνεια για να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση να πληρώσουν προσωπικά χρέη ή να χρηματοδοτήσουν μια υπάρχουσα επιχείρηση. επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα αν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες μέσω e-mail: michaelbrinloanfirm001@hotmail.com
  Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. Συμπληρώστε τα στοιχεία

  όνομα:….
  Δάνειο Ποσό που απαιτείται: …….
  κατάσταση:….,,,,
  Χώρα:…
  τηλεφωνικό νούμερο:…..

  Κ. Michael brin
  όλα μου θα πρέπει να σταλούν σε αυτό το email: michaelbrinloanfirm001@hotmail.com
  whatsapp: +12092481749

 4. mrs zonat

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΤΩΡΑ (mrszonatloancompany@gmail.com) Προσφέρουμε ιδιωτικά δάνεια, εμπορικά δάνεια και προσωπικά δάνεια, με ετήσια ελάχιστα επιτόκια μόλις 3% σε διάστημα ενός έτους έως 50 έτη χρόνου αποπληρωμής σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου . Και δίνουμε δάνεια στην περιοχή από 10.000 έως 100.000.000,00 δολάρια ΗΠΑ. Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα και η μέγιστη ασφάλεια είναι προτεραιότητα μας, όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας σήμερα με Email: (mrszonatloancompany@gmail.com) ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πλήρες όνομα …………….. ………………. Προσωπικός τηλεφωνικός αριθμός ……………………… Χώρα …………………………………… Διεύθυνση ……. ….. …………………… Κατάσταση ……………….. ……. Ηλικία …………………………………… … Έχετε υποβάλει αίτηση πριν; ………………… Οικογενειακή κατάσταση ……………………… …… Το ποσό δανείου που απαιτείται ως δάνειο ……… ……………………… Διάρκεια του δανείου ………………… ………… Κατοχή ………….. ………………. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο e-mail: (mrszonatloancompany@gmail.com)

 5. Oscar Hug

  Καλώς ορίσατε στον Οργανισμό John Leo δανείου, είμαστε διαμορφωμένοι για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους σε ανάγκες βοήθειας, όπως οικονομική βοήθεια. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες ή είστε σε οικονομικό χάος και χρειάζεστε κεφάλαια για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή χρειάζεστε δάνειο για να εξοφλήσετε το χρέος σας ή να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας, ξεκινήστε μια ωραία επιχείρηση ή το βρίσκετε είναι δύσκολο να λάβετε κεφάλαιο από τοπικές τράπεζες, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: johnleoloancompany@gmail.com ή whatsapp: +2348078800681
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ …

 6. 08058941529

  Αγαπητέ Κύριε / Κυρία, Αυτή είναι μια μετάφραση του Bhude Scott LOAN LTD. Προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια σε ιδιώτες και εταιρείες. Χρειάζεστε ένα δάνειο για επιχειρήσεις ή χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα γρήγορο δάνειο και να το πάρετε με ευκολία. Μπορούμε να αυξήσουμε μέχρι και 50 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση διαφόρων έργων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά LOAN, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παγκόσμια οικονομική αβεβαιότητα, είμαστε ακόμα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ανεξάρτητες χρηματοπιστωτικές εταιρείες στον κόσμο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για την επιχείρησή σας / προσωπικά δάνεια bhudescottloancompany@yandex.com Ειλικρινά, ευγενικά Email: bhudescottloancompany@yandex.com

 7. 08058941529

  Αγαπητέ Κύριε / Κυρία, Αυτή είναι μια μετάφραση του Bhude Scott LOAN LTD. Προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια σε ιδιώτες και εταιρείες. Χρειάζεστε ένα δάνειο για επιχειρήσεις ή χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα γρήγορο δάνειο και να το πάρετε με ευκολία. Μπορούμε να αυξήσουμε μέχρι και 50 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση διαφόρων έργων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά LOAN, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας σήμερα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παγκόσμια οικονομική αβεβαιότητα, είμαστε ακόμα μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ανεξάρτητες χρηματοπιστωτικές εταιρείες στον κόσμο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για την επιχείρησή σας / προσωπικά δάνεια bhudescottloancompany@yandex.com Ειλικρινά, ευγενικά Email: bhudescottloancompany@yandex.com…………………

 8. Παπαλουκάς Χαράλαμπος

  Το άρθρο έχει αρκετές αλήθειες. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι η απάτη και η ληστεία του κράτους απέναντι στον τίμιο πολίτη. Η αναφορά ότι δεν είναι καλό για την οικονομία της χώρας σε μια τέτοια χώρα δεν ευσταθεί στην περίπτωση της ατιμίας.
  Είναι χώρα που δεν μπορεί και δεν πρέπει να βάλει κάποιος εμπιστοσύνη πλέον ούτε και ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα διότι στο Δημόσιο διεθνώς είναι διαφορετικά. Πρέπει να μάθουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας ότι ουδέποτε ήταν κράτος πολιτισμένο και τα ίδια έπαθαν πολλές φορές οι προγονοί μας. Πληρώνει ο εργαζόμενος στον ιδιωτικό επί 40χρόνια συμφωνημένο ποσό για να πάρει 3500€ σύνταξη και 750€ επικουρική (τα ποσά αυτά θα ήταν πολύ μεγαλύτερα σε χώρα της ΕΕ) και έρχεται το κράτος και σου λέει θα πάρεις αντίστοιχα 1300€ και 50-80€ . Φυσικά δεν μπορεί να επιβιώσει ως εθνικό ένα τέτοιο κράτος παρά μόνον όπως είναι ένα προτεκτοράτο και λατιφούντιο.
  Να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία σε αυτή ακριβώς την περίπτωση είναι παράλογο για να πληρώσει την τράπεζα ή το κράτος για να αγοράσει δυναμίτη φυσικά είναι εύλογο και τίμιο. Στο Σύνταγμα του Ρήγα (γιατί ούτε Σύνταγμα έχουμε απλά είναι ένα τρισάθλιο χαρτί) έλεγε ακόμη και ένας πολίτης όταν αδικείται πρέπει να πάρουμε τα όπλα ενάντια στην εξουσία. Μια εξουσία η οποία στην Ελλάδα δεν έχει ίχνη Δημοκρατίας και σε αυτό ευθύνεται και συνηγορεί ο άκρατος Ευρωπαϊκός φασισμός
  Με εκτίμηση
  Παπαλουκάς Χαράλαμπος
  Συγγραφέας
  Παπαλουκάς Χαράλαμπος

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live