Ουδείς επίσημος Σύλλογος Μικρασιατών Ηρακλείου ζητά να φορτώσουν τους μετανάστες στα καράβια

Κανένα σχόλιο

Αντιδράσεις προκάλεσε το δημοσίευμά μας σχετικά με ομάδα με την επωνυμία “Μικρασιάτες Ηρακλείου” οι οποίοι με ανάρτησή στη σελίδα τους στο facebook ζητούν να φορτώσουν τους μετανάστες στα καράβια και να τους διώξουν.

Πολλοί ήταν οι μικρασιάτες από Ηράκλειο που επικοινώνησαν μαζί μας και διευκρίνησαν ότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν εκφράζει κανέναν από τους επίσημους συλλόγους Μικρασιατών του νομού Ηρακλείου παρά μόνο μεμονωμένα άτομα τα οποία χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του Μικρασιάτη σπέρνουν ρατσιστικό δηλητήριο.

Τη σχετική επισήμανση είχαμε κάνει και στην αρχική ανάρτηση όμως θεωρούμε σκόπιμο να το διευκρινήσουμε και με νέα ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live