Δεν θα πληρώσουν ρεύμα οι χρήστες των οικίσκων στο Αρκαλοχώρι! Ο Δήμος αναλαμβάνει τη δαπάνη δίχως όμως να έχει έσοδα

Κανένα σχόλιο

Ένα έγγραφο που κάνει τον γύρο του Αρκαλοχωρίου τις τελευταίες ημέρες και αφορά τους σεισμόπληκτους που έχουν εγκατασταθεί στους οικίσκους, έχει αναστατώσει την περιοχή καθώς φοβούνται πως θα κληθούν να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα στα σπιτάκια – προκάτ που τώρα διαμένουν!

Αφορμή δίνει ένας αστερίσκος στο παραχωρητήριο που έχουν υπογράψει και που αναφέρεται στους χρήστες των οικίσκων πως αναλαμβάνουν την επιβάρυνση του ηλεκτρικού ρεύματος. Ψάχνοντας να δούμε τι συμβαίνει διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχει θέμα καθώς ούτε έχουν τοποθετηθεί μετρητές αλλά ούτε και πρόθεση του δήμου Μινώα είναι να το κάνει. Βέβαια κάποιος θα πληρώσει το λογαριασμό και κάποιος υπογράφει για την απόκτηση του οικίσκου, αλλά αυτό (για το ρεύμα) δεν αφορά τους ωφελούμενους.

Ο Δήμος αναλαμβάνει τη δαπάνη κι αυτός στη συνέχεια θα κληθεί να δει πως θα τα εισπράξει μέσα από έκτακτες χρηματοδοτήσεις που θα λάβει διότι μην ξεχνάμε, αυτά είναι ανταποδοτικά, εάν ο δήμος δεν εισπράττει πως θα πληρώνει;

"Sponsored links"

Αυτός όμως είναι ένας ακόμα πονοκέφαλος για τον Μανώλη Φραγκάκη και δεν αφορά βεβαίως τους σεισμόπληκτους !

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live