Δεν ισχύουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων ενημερώνει τα μέλη του, συναδέλφους εμπόρους και το καταναλωτικό κοινό, ότι σύμφωνα με το Νόμο 4446/2016 και με τις αποφάσεις των κατά τόπους Αντιπεριφερειαρχών των Περιφερειακών Ενοτήτων όλης της Κρήτης, οι οποίες εκδόθηκαν μετά από τη σύμφωνη γνώμη των παραγωγικών φορέων, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις σε όλη την Κρήτη για το έτος 2021, είχαν οριστεί να πραγματοποιηθούν 1 – 15 Μαρτίου 2021και 1-15 Σεπτεμβρίου 2021.

Επομένως συνεπάγεται ότι, ενδιάμεσες εκπτώσεις την χρονική περίοδο από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2021 δεν θα γίνουν και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 τα καταστήματα δεν δικαιούνται να ανοίξουν. Απαιτείται μεγάλη προσοχή γιατί τα πρόστιμα είναι μεγάλα.

Παρόλα αυτά, για την περίοδο αυτή θα υπάρχουν είτε δεκαήμερα προσφορών σε όσες επιχειρήσεις το επιθυμούν είτε όπως πάντα καλύτερες τιμές στα δικά μας τοπικά καταστήματα γνωστά για την επάρκεια των προϊόντων τους και για την καλή τους ποιότητα.

"Sponsored links"

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καλεί τους καταναλωτές να βγουν στην αγορά, να κάνουν έρευνα και να επιλέξουν τα τοπικά καταστήματα για τις αγορές τους.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live