Δεν κάνουν γιορτές με τις οικογένειές τους λόγω του κόστους των εισιτηρίων στο αεροδρόμιο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Μία ακόμη συνέπεια της παραχώρησης του αεροδρομίου “Δασκαλογιάννης” στη γερμανική Fraport φανερώθηκε αυτές τις μέρες. Πέρα από την περιορισμένη κίνηση στο αεροδρόμιο, πολλοί άνθρωποι που επιλέγουν να έρθουν, δίχως πλέον να υπάρχει κάποια φτηνή εταιρεία να πετά αυτή την περίοδο, δε βρίσκουν φτηνά εισιτήρια, και έτσι, αναγκάζονται να κλείνουν σε ημερομηνίες, πριν τις γιορτές και για μικρότερη διάρκεια ώστε να μπορέσουν να βρουν φτηνά εισιτήρια και να δουν τους δικούς τους αγαπημένους ανθρώπους έστω για λίγες ημέρες, όχι όμως τις ημέρες των γιορτών.

Στην εφημερίδα μας καταφθάνουν σχεδόν καθημερινά τέτοιες καταγγελίες και όλοι νοσταλγούν την περίοδο όπου το αεροδρόμιο Χανίων ήταν κρατικό.

Όπως μας λένε, πλέον, ούτε γιορτές με τις οικογένειές τους δε μπορούν να κάνουν…

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις