24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Δεν υπάρχει μόνο το 41% του Μητσοτάκη, υπάρχει το 78,31% του Αρναουτάκη, το 65,78% του Σημανδηράκη

Ημερομηνία:

Κακό πράγμα η αλαζονία. Κακό πράγμα πολιτικοί που δεν είναι δα και πρώτα μεγέθη να αισθάνονται πιο μεγάλοι από το μπόι τους επειδή λόγω συνθηκών βρίσκονται να έχουν θέσεις εξουσίας με πολύ μεγάλα ποσοστά.

Οι πρόσφατες ευρωεκλογές κόντυναν την κυβέρνηση Μητσοτάκη που φερόταν εδώ και καιρό αλαζονικά, όμως δεν υπάρχουν ευρωεκλογές για τους Δήμους και τις Περιφέρειες.

Και εκεί να δείτε αλαζονία…

Έχουμε μία Περιφέρεια Κρήτης όπου ο Σταύρος Αρναουτάκης κέρδισε με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας λαμβάνοντας 78,31%.

Και υπάρχει και ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης όπου και αυτός με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας έλαβε 65,78%.

Ο Δήμαρχος Χανίων το έχει πάρει απόφαση… θα σκάψει όλη την πόλη δίχως να λαμβάνει υπόψη τίποτα και κανένα, θα κάνει πάρκινγκ στα πάρκα, θα κάνει ότι θέλει αφού άλλωστε είναι Δήμαρχος του 65,78%! Και θα αδιαφορεί στις επισημάνσεις πολιτών ότι υπηρεσίες του δε λειτουργούν καλά, ότι ουδείς φαίνεται να σέβεται τη νομοθεσία με τραπεζοκαθίσματα, ότι δεν υπάρχει χώρος για πάρκινγκ, ότι οι υποσχέσεις για μικρά λεωφορεία δεν έχουν τηρηθεί.

Τα ίδια και στην Περιφέρεια. Τόσο δυσλειτουργική γραφειοκρατία, τόση αναποτελεσματικότητα, τέτοιο μπάχαλο δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο ελληνικό δημόσιο. Ου μπλέξεις με την γραφειοκρατία της Περιφέρειας!

Χαρακτηριστικό είναι ότι για καταχώρηση ευχών για την Περιφέρεια στην εφημερίδα ζητήθηκαν 8 διαφορετικά έγγραφα για τα οποία θα έπρεπε να τρέχουμε δύο ημέρες για να τα συλλέξουμε με σημαντικό κόστος. Σημειώνουμε ότι τα έγγραφα που ζητούνται για μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες είναι πολύ λιγότερα από τα έγγραφα που ζητά η Περιφέρεια για ευχές του Πάσχα!

Όμως, διαρκώς προκύπτουν νέα ζητήματα με νέες απαιτήσεις.

Πλέον έχουμε φτάσει στον Ιούνη και ακόμη η Περιφέρεια δε μπορεί να πληρώσει 50 ευρώ για τις ευχές του Πάσχα. Σε διευκρινήσεις που ζητάμε μας παραπέμπουν από τη μία υπηρεσία στην άλλη δίχως να υπάρχει ουδείς να δώσει μία απαντηση. Στο τέλος, δεν σηκώνουν καν τα τηλέφωνα.

Και οι μέρες περνούνε, γίνονται εβδομάδες, μήνες…

Ίσως μέχρι το επόμενο Πάσχα η Περιφέρεια καταφέρει να μας πληρώσει για τις ευχές του Πάσχα.

Μπράβο σας κ. Αρναουτάκη!

 

Σ.Σ.: Κατόπιν του δημοσιεύματος λάβαμε απάντηση από “προϊστάμενο” ο οποίος μας παρέπεμψε σε εγκύλιο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους από το 2016. Μπάχαλο, δηλαδή, με επίσημη σφραγίδα του κράτους! Να είχαν τόση “διαύγεια” και για εκεί που δίνονται τα… πολλά λεφτά… Το γεγονός πως έπρεπε να περάσουν μήνες με πολλά τηλεφωνήματά μας για να πάρουμε μία επίσημη απάντηση αποτυπώνει το μέγεθος του μπάχαλου που δεν περιορίζεται σε εγκυκλίους… Καλό σας Πάσχα κ. Αρναουτάκη…

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ