Δεύτερο εξιτήριο του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνού από το νοσοκομείο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Εξιτήριο για δεύτερη φορά από την κλινική covid-19 του γενικού νοσοκομείου Χανίων έλαβε χθες ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός μετά τη βελτίωση της υγείας του. Στον Μητροπολίτη δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον καραντίνα.

Σημειώνουμε ότι πριν εξέλθει του νοσοκομείου υπεβλήθηκε σε ακόμα ένα μοριακό τεστ όμως οι γιατροί, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αποφάσισαν να του δώσουν το εξιτήριο αφού κρίθηκε ότι δεν ήταν αναγκαια η παραμονή του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μητροπολίτης είχε εισέλθει για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο στις 16 Μαρτίου αφού ο οργανισμός του δεν ανταποκρινόταν καλά απέναντι στον κορωνοϊό.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live