Δεύτερο “ορφανό” κρούσμα κορωνοϊού σε χωριό του Ρεθύμνου

Κανένα σχόλιο

Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού επιβεβαιώθηκε πριν λίγες ώρες στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Πρόκειται για έναν άντρα 48 ετών, από χωριό του δυτικού Ρεθύμνου, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε πυρετό και συμπτώματα και είχε παραμείνει, μετά από τις οδηγίες του γιατρού του, στο σπίτι.

Ωστόσο, τα συμπτώματα επέμειναν, ο 48χρονος ανέβασε πυρετό και η κατάσταση εξελίχθηκε σε πνευμονία, με αποτέλεσμα σήμερα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου απομονώθηκε αμέσως στην ειδική πτέρυγα που έχει διαμορφωθεί για τον κορονοϊό.

Οι εξετάσεις που του έγιναν έδειξαν πως ο 48χρονος είναι θετικός στον ιό Covid-19. Το θετικό είναι πως ο ασθενής παραμένει για νοσηλεία στην ειδική πτέρυγα σε καλή κατάσταση.

"Sponsored links"

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν είχε ταξιδέψει το τελευταίο διάστημα και πως δεν είχε επαφές με ανθρώπους από περιοχές όπου είναι αυξημένες οι περιπτώσεις κορονοϊού, έτσι η περίπτωση του αντιμετωπίζεται, σε πρώτη φάση, ως “ορφανή”.

Ωστόσο, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα αναλάβουν την διαδικασία της ιχνηλάτησης, ώστε να διαπιστωθεί, εάν είναι δυνατόν, πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος κόλλησε τον ιό.

goodnet.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις