11 C
Chania
Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου, 2026

Δε βλέπει φως στο τούνελ της κρίσης ο Standard & Poor's

Ημερομηνία:

Απαισιόδοξα είναι τα μαντάτα που στέλνει για ακόμα μια φορά ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor’s, καθώς προβλέπει ότι το τέλος της κρίσης στην ευρωζώνη είναι μακριά.

Σε νέα έκθεση, ο διεθνής οίκος θεωρεί ότι η ευρωζώνη εισέρχεται τώρα σε «μία δύσκολη φάση χαμηλής ανάπτυξης», καθώς οι κυβερνήσεις, οι τράπεζες, οι εταιρείες και τα νοικοκυριά συνεχίζουν να προσπαθούν να μειώσουν τα χρέη τους, σε μία περίοδο αδύναμης ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας.

Η προοπτική να βυθισθεί σε μία τρίτη ύφεση η οικονομία της ευρωζώνης «διαταράζει την αίσθηση της ησυχίας και επιτυχίας μερικών υπεύθυνων για τη χάραξη πολιτικής» γράφει ο αναλυτής της S&P Μόριτς Κρέμερ, ο οποίος δεν βλέπει κάποια άμεση βελτίωση στον ορίζοντα. «Πιστεύουμε ότι τα προβλήματα της ευρωζώνης είναι ακόμη άλυτα», φέρεται να γράφει.

tvxs.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη 42χρονος στα Χανιά με σχεδόν 100 γραμμάρια κοκαΐνης, όπλα και χρήματα από εγκληματική δραστηριότητα

Συνελήφθη 42χρονος στα Χανιά με 97 γραμμάρια κοκαΐνης, κάνναβη, πιστόλι και περίστροφο κρότου. Κατασχέθηκαν 350 ευρώ από εγκληματική δραστηριότητα.

Πτέρυγα «Αλέξης Πολίτης»: Το Πανεπιστήμιο Κρήτης τιμά τον σπουδαίο διανοούμενο στο Ρέθυμνο

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ονομάζει τη νέα πτέρυγα της Βιβλιοθήκης στο Ρέθυμνο «Αλέξης Πολίτης». Η τελετή πραγματοποιείται στις 6 Μαρτίου 2026 με ομιλητές συναδέλφους και μαθητές του.

Ενεργοποίηση Πεδίου Βολής «Καραβιά» στα Χανιά: Περιορισμοί στη ναυσιπλοΐα Μαρτίου-Απριλίου 2026

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων ανακοινώνει περιορισμούς στη ναυσιπλοΐα στο Πεδίο Βολής «Καραβιά» για Μάρτιο-Απρίλιο 2026 λόγω ασκήσεων πυρών της Πολεμικής Αεροπορίας.