Δε θα γίνει φέτος Αγροτικός Αύγουστος λόγω κορωνοϊού

Κανένα σχόλιο

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, φέτος στα Χανιά δε θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις για τον Αγροτικό Αύγουστο.

Την απόφαση για την οριστική ακύρωση έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Χανίων κ. Σημανδηράκη, υπήρξε πρόταση για διεξαγωγή της διοργάνωσης στην πλατεία πίσω από το Γυαλί Τζαμί, κάτι όμως που δεν έγινε αποδεκτό από την Εφορία Αρχαιοτήτων.

"Sponsored links"

Η αντιπρόταση που κατατέθηκε είναι να παρουσιαστούν πιστοποιημένα προϊόντα Χανιωτών παραγωγών στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιείται τον Σεπτέμβρη, δίχως κάποιο κόστος για τους παραγωγούς. Πάντως, και αυτή η πρόταση δεν είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί αφού όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία που θα έχει η πανδημία στη χώρα μας.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live