26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Δε συμμετέχει στις αγροτικές κινητοποιήσεις ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Χανίων: “Εμείς είμαστε του τραπεζιού, δεν είμαστε του δρόμου… δεν έχουμε κι ούτε τον χρόνο”

Ημερομηνία:

Δε συμμετέχει στις αγροτικές κινητοποιήσεις ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Χανίων.

Σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων κ. Γιάννης Βερυκάκης υποστήριξε ότι υπάρχει καλή συνεννόηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Είπε χαρακτηριστικά:

“Εμείς σα κτηνοτρόφοι του νομού Χανίων δε συμμετέχουμε στο συλλαλητήρια γιατί εμείς είχαμε ξεκινήσει έναν διάλογο με τον υπουργό. Επεριμέναμε να τελειώσει η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ και αυτή τη στιγμή έρχεται ο Υπουργός και μας δίνει τις λύσεις. Δε μας τα λύνει τα θέματά μας όλα. Εμείς είμαστε του τραπεζιού, δεν είμαστε του δρόμου.

Από τη στιγμή που βλέπουμε ότι για πρώτη φορά ένας Υπουργός μας καλεί να δώσουμε τις απόψεις μας για τη νέα ΚΑΠ για τον ΕΛΓΑ που αλλάζει… δεν έχουμε κι ούτε τον χρόνο… για εμάς δεν είναι κάτι που πρέπει να βγούμε στους δρόμους αυτή τη στιγμή. Άλλα συμφέροντα έχει η πάνω Ελλάδα, άλλα η Κρήτη”.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ