15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δημήτρης Καμπουράκης για Παύλο Πολάκη: «Έκανε ηρωική έξοδο γιατί ήξερε ότι δεν θα εκλεγεί χωρίς τη στήριξη του κομματικού μηχανισμού – Θα φτιάξει κόμμα»

Ημερομηνία:

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Καμπουράκης, έκανε τη δική του – ιδιαίτερη – εκτίμηση για την υπόθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Παύλου Πολάκη, που έχει έρθει σε ρήξη με το κόμμα του, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση ως «ηρωική έξοδο». Επίσης, ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι ο Σφακιανός πολιτικός «θα φτιάξει κόμμα».

Συγκεκριμένα, το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (27/02), ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε στον «αέρα» της εκπομπής που παρουσιάζει στο OPEN μαζί με τον Παναγιώτη Στάθη: «Έκανε ηρωική έξοδο. Έφυγε μόνος του γιατί –προσωπικά πιστεύω – ότι μετά τη ρήξη της τελευταίας εβδομάδας, ο κομματικός μηχανισμός στα Χανιά θα ήταν υπέρ του Σταθάκη, ο οποίος ήταν πολύ χαλαρός την προηγούμενη φορά και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, θα βγάλει έναν βουλευτή στα Χανιά, θα έβγαινε ο Σταθάκης και ο Πολάκης θα έμενε απ’ έξω».

Ακόμα, ο Δημήτρης Καμπουράκης εξέφρασε την άποψή του για το αν πρόκειται περί λάθους του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., λέγοντας: «Δεν κάνει τίποτα θυμικό ο Πολάκης. Μην ακούς ότι είναι ο αψύς. Δεν κάνει τίποτα θυμικό, όλα είναι υπολογισμένα. Η γνώμη μου είναι ότι θα φτιάξει κόμμα. Δεν πρόκειται να πάει κάτω από άλλον. Τώρα θα τα κάνει μπάχαλο στην Επιτροπή. Θα πει “εγώ είμαι εκλεγμένος, στο Συνέδριο βγήκα ψηλά”. Θα κατεβάσει μανιφέστο».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...