Δημοσιογράφος του ΑΠΕ μετέδωσε ως σημερινή συνέντευξη του Γ. Βαρουφάκη πριν 2 χρόνια και τέθηκε σε αργία

Κανένα σχόλιο

Σε προσωρινή αργία τέθηκε ο ανταποκριτής του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων καθώς -για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους- μετέδωσε ως «χθεσινή» μια συνέντευξη του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, η οποία είχε δοθεί στον οικονομικό συντάκτη και αναλυτή Ρόμπερτ Γκότλιεμπσεν για το οικονομικό ένθετο Business Spectator της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας The Australian πριν από δύο χρόνια.

Σε εκείνη τη συνέντευξη ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, απλός καθηγητής τότε, ανέλυε την πολιτική της τρόικας στην Ελλάδα, λέγοντας πως η απαίτηση της τρόικας για περαιτέρω λιτότητα και συρρίκνωση του δημόσιου τομέα, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι επιπτώσεις στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, εξυπηρετεί μόνο την απαρέγκλιτη εφαρμογή των όρων δανεισμού και δεν γίνεται με βάση κάποιο μακροοικονομικό μοντέλο.

«Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ζητεί συγγνώμη από τους συνδρομητές του» αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του ΑΠΕ Μιχάλης Ψύλος, σημειώνοντας ότι το θέμα θα απασχολήσει την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι η παλαιά συνέντευξη αναρτήθηκε σε πολλά sites, συνδρομητές του ΑΠΕ-ΜΠΕ, έως ότου υπέπεσε στην αντίληψη του υπουργού. Τότε με ένα ειρωνικό tweet απάντησε στον ΣΚΑΪ, απ’ όπου πιθανότατα είδε την συνέντευξη.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live