ΔΗΠΑΚ: Γίνεται λυσσαλέα προσπάθεια φίμωσης των πολιτών της Χαλέπας που αντιστέκονται στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων στην οποία παίρνει θέση για το θέμα των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Χαλέπας. Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι υπάρχει σωρεία παραβάσεων ενώ «γίνεται λυσσαλέα προσπάθεια φίμωσης, από τα συμφέροντα που θέλουν τις κεραίες εκεί»

Πιο αναλυτικά, σημειώνονται τα εξής:

Η υπερκομματική κίνηση ΔΗ.ΠΑ.Κ Χανίων κατά της εξαθλίωσης και της μνημονιακής κατοχής της χώρας, συμπαρίσταται στον συνεχιζόμενο αγώνα των κατοίκων της Χαλέπας, για την οριστική απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας από την περιοχή τους.

"Sponsored links"

Οι κίνδυνοι για την υγεία των πολιτών εξ΄ αιτίας της παρουσίας αυτών των αόρατων δολοφόνων, είναι διαπιστωμένοι και δημοσιευμένοι από αρμόδιους επιστήμονες.

Επιπλέον οι ιδιοκτήτες, που έναντι αδράς αμοιβής, επιτρέπουν την παραμονή αυτών των επιβλαβών για την δημόσια υγεία εγκαταστάσεων στις ιδιοκτησίες τους,  δεν αναρτούν στον χώρο τους ταμπλό η επιγραφή, που να γνωστοποιεί την ύπαρξή τους, όπως από τον νόμο είναι υποχρεωμένοι.

Πρέπει να γίνει σαφές σε όλους, πως δίνεται από μέρους των πολιτών με αποφασιστικότητα και σιγουριά για την νίκη, ένας διαρκής αγώνας προάσπισης της υγείας τους, αλλά και της αξίας των περιουσιών τους, που καταβαραθρώνεται.

Μας καταγγέλθηκε επίσης, ότι γίνεται λυσσαλέα προσπάθεια φίμωσης, από τα συμφέροντα που θέλουν τις κεραίες εκεί. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους …  Ιδιαιτέρα οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να καταβάλουν, κάθε δυνατή προσπάθεια λύσης, γιατί στην  περιοχή απειλείται  η δημόσια υγεία, αλλά και γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να γεννηθούν εντάσεις.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live