15.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ: «Υπάρχει και φιλότιμο»

Ημερομηνία:

Των Α.Σακελλάριου – Χ.Γιαννακόπουλου
κωμωδία το καλοκαίρι από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚρήτηςΣυνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι πρόβες της καλοκαιρινής θεατρικής παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης που είναι η ανεπανάληπτη κωμωδία των Α. Σακελλάριου-Χ. Γιαννακόπουλου «Υπάρχει και φιλότιμο».

Στις 15 Ιουνίου ο θίασος θα βρίσκεται στα Χανιά όπου θα συνεχιστούν οι πρόβες στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου μέχρι και την ημέρα της πρεμιέρας που έχει οριστεί να είναι στις 8 Ιουλίου, όπου θα δοθούν ακόμα τρεις παραστάσεις στις 9/7, 10/7 και 11/7/2013, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΧΑΝΙΑ 2013».

Στο Ηράκλειο θα δοθούν παραστάσεις στις 15 και 16 Ιουλίου, στο Κηποθέατρο «ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ», στο Ρέθυμνο στις 17 και 18 Ιουλίου, στο Θέατρο «ΕΡΩΦΙΛΗ» στη Φορτέτζα.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Μπέζος. Τα σκηνικά-κοστούμια θα είναι του Αντώνη Χαλκιά. Το ρόλο του Μαυρογιαλούρου θα υποδυθεί ο καταξιωμένος ηθοποιός και συντοπίτης μας Γιώργος Παρτσαλάκης. Τους υπόλοιπους ρόλους ερμηνεύουν: Τάκης Παπαματθαίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Γιαννόπουλος, Μανώλης Σορμαϊνης, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Νίκος Σκουλάς, Αντιγόνη Νάκα, Ελένη Τσιμπρικίδου, Ηλίας Μιχαλογιάννης.

 ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης : ΑΝΕΚ LINES.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Να φιλάμε τα χέρια των αγροτών

Της Λώρης Κέζα Να πούμε ότι δεν μας εκνευρίζουν, θα...

Το ελληνικό βότανο που καταπολεμά καρκίνο, καρδιακές παθήσεις και 23 βακτήρια – 1 κ.γ. αρκεί

Ήξερες πως η ρίγανη είναι ισχυρότερη από πολλά αντιβιοτικά και...

Νέο χάπι καίει το λίπος, προστατεύει τους μυς και δεν μειώνει την όρεξη

Ερευνητές ανέπτυξαν ένα νέο από του στόματος χορηγούμενο φάρμακο (χάπι) που ενισχύει τη μεταβολική δραστηριότητα στους...