24.9 C
Chania
Friday, May 16, 2025

Διήμερη επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, από το Σάββατο έως και την Κυριακή, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της πολιτικής παρουσίας του κόμματος στο νησί, σε μια περίοδο που χαρακτηρίζεται από έντονη κινητικότητα στον δημόσιο διάλογο και σημαντικές κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις.

Η περιοδεία έρχεται σε μια κρίσιμη χρονική συγκυρία, όπου ζητήματα όπως οι πολεοδομικές ανατροπές, η κλιματική κρίση, ο αγροτικός κόσμος και οι ευρωπαϊκές εκλογές του Ιουνίου βρίσκονται στο προσκήνιο της δημόσιας συζήτησης, με την Κρήτη να αποτελεί κομβικό σημείο για τον στρατηγικό σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ανδρουλάκης αν και αναμενόταν να ξεκινήσει την περιοδεία του από τα Χανιά την Παρασκευή, όπου αναμενόταν να έχει συναντήσεις με φορείς, στελέχη και πολίτες, τελικώς θα βρεθεί στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένο στο Ηράκλειο το Σάββατο και την Κυριακή, όπου το ΠΑΣΟΚ ενισχύει την οργανωτική του βάση και δίνει έμφαση σε ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία.

Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση, δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται να παραμείνει στην Κρήτη και τη Δευτέρα για να μεταβεί και στο Λασίθι, ολοκληρώνοντας έτσι μια τριήμερη πολιτική διαδρομή στην Κρήτη, με στόχο την άμεση επαφή με την τοπική κοινωνία και την παρουσίαση των θέσεων του κόμματος για τα μεγάλα ζητήματα της περιφέρειας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ