16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Διήμερη Επίσκεψη Φ. Γεννηματά στο Ηράκλειο 26 και 27 Ιουνίου

Ημερομηνία:

Διήμερη επίσκεψη στην Ηράκλειο πρόκειται να πραγματοποιήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.

Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα αφιχθεί στο Ηράκλειο το Σάββατο 26-06-2021, ερχόμενη απευθείας από το Βερολίνο, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Το ίδιο βράδυ στις 19:30, θα μιλήσει σε συνάντηση στελεχών του Κινήματος Αλλαγής (διευρυμένη Ν.Ε. και κοινωνικά στελέχη), που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ, με θέμα: «Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο. Στοίχημα ζωής».

Την Κυριακή 27-06-2021 στις 10:00 θα παραβρεθεί στην επιμνημόσυνη δέηση που διοργανώνει η Ν.Ε. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής στον Ι.Ν. Παναγίτσα Μασταμπά, για την συμπλήρωση 25 χρόνων από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στη συνέχεια (11:00) θα επισκεφτεί το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ (Σμπώκου 6).

Ενώ στις 11:30 θα συζητήσει με μέλη του Δικτύου Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής στην καφετέρια «ΑΥΛΗ» (παραλιακή λεωφόρος, παλιό ΚΤΕΛ Χανίων) με θέμα: “Η νέα γενιά στη πρώτη γραμμή  για το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...

Handelsblatt για τουριστική σεζόν: Ζητούνται εργαζόμενοι για το ελληνικό οικονομικό θαύμα

Μετά από ένα τουριστικό έτος με περίπου 33 εκατομμύρια επισκέπτες από...