26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Διήμερο φεστιβάλ μουσικής 12-13 Ιουνίου στον Αλικιανό

Ημερομηνία:

Η TrypΑrt θα διοργανώσει φέτος, για πρώτη φορά, ένα 2ημερο φεστιβάλ μουσικής, 12-13 Ιουνίου, στο φιλόξενο χώρο της Εταιρίας Κρητικών Σπουδών (Ίδρυμα Καψωμένου) στον Αλικιανό Χανίων (τοποθεσία Πύργος)

Στόχος η στήριξη του συγχρόνου πολιτισμού μας, η αξιοποίηση του καλλιτεχνικού δυναμικού της ευρύτερης περιοχής μας, και τέλος η παρουσίαση επιλεγμένων ήχων, με την φρεσκάδα και την δυναμική του πρώτου ακούσματος.

Το διήμερο φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο στην μνήμη του εξαίρετου μουσουργού Δημήτρη Καψωμένου.

Την πρώτη ημέρα 12/6 θα λάβουν μέρος οι The Knife Street Stompers, ένα σχήμα που παίζει μουσικές από την Νέα Ορλεάνη, θα συνεχίσουν οι Veil Omega με μελωδικό Death Metal, και την βραδιά θα κλείσει ο Μάνος Τρυπιάς κι ο Αυτοσχέδιος μηχανισμός με τραγούδια από την δισκογραφία του Μάνου καθώς κι αγαπημένα διαχρονικά ακούσματα της ελληνικής ροκ σκηνής.

Στην πρώτη ημέρα θα υπάρξουν δύο workshop, το ένα με τον Διονύση Μανουσάκη τεχνικό ήχου, με τίτλο “Ο ήχος στις ζωντανές εμφανίσεις” και το άλλο με τον γνωστό σκηνοθέτη κι ηθοποιό Μιχάλη Μήνα. “Η σκηνική παρουσία κι η υποκριτική στο μοντέρνο τραγούδι ”

Την Δεύτερη ημέρα 13/6 θα ξεκινήσουν μουσικά, δύο πολύ ταλαντούχα παιδιά ο Λεωνίδας Μανωλακάκης κιθάρα -τραγούδι κι η Αρετούσα Κολλιντζα Πιάνο ,θα συνεχίσει στους ήχους του τραγουδοποιού Κώστα Αποστολάτου, σε παλιές και νέες μουσικές συνθέσεις του , παρέα με την μουσική του ομάδα, κι η βραδιά θα κλείσει με το γλέντι των Ασκελετούρ ένα πολύ αγαπητό σχήμα της πόλης με μουσικές από όλη την Ελλάδα.

Στη βραδιά θα υπάρξει workshop με τον καθηγητή πνευστών ” Νίκο Λάππα στις 19 30 “με τίτλο “χροιές φωνές και χρώματα ”

Οι πόρτες ανοίγουν στις 19 00 κάθε ημέρα η είσοδος είναι 10 ευρώ για κάθε ημέρα.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Πλατανιά

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

https://www.more.com/music/festival/on-the-plain-music-festival-2024/

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ