Διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας στο Instagram του Δ.Χανίων – Οι τρεις καλύτερες θα κοσμήσουν το Φουαγιέ του Δήμου

Κανένα σχόλιο

Ξεκίνησε σήμερα, Πέμπτη 15/10/2020, στη σελίδα του Instagram του Δήμου Χανίων ο διαγωνισμός ψηφιακής φωτογραφίας για μικρούς και μεγάλους, με θέμα «Η φύση είναι μεγάλη και αιώνια, ενώ εμείς μικροί κι εφήμεροι!».

Οι συμμετοχές, που παρελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα θα παρουσιάζονται έως και τις 22/10/2020, ενώ οι έξι, που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes θα κερδίσουν από μια μηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών, προσφορά του Δήμου Χανίων και του Αστικού ΚΤΕΛ Χανίων.

Οι τρεις καλύτερες θα κοσμήσουν το Φουαγιέ του Δήμου.

"Sponsored links"

Ο διαγωνισμός εντάσσεται στις δράσεις, που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων στο πλαίσιο της συμμετοχής του στη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live