Διαδικασία αποζημίωσης από τον Δήμο Χανίων για κύρια κατοικία και οικοσκευές

Κανένα σχόλιο

Από τον Δήμο Χανίων ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αριθμ. 33862/06-05-2019 Κοινή Υπουργική Απόφαση «Διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές» (ΦΕΚ 1699 Β΄), οι κάτοικοι του Δήμου Χανίων, των οποίων η κύρια κατοικία και η οικοσκευή επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 15ης Οκτωβρίου 2022, μπορούν να αιτηθούν αποζημίωση, υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τη σχετική αίτηση και την Υπεύθυνη Δήλωση, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν και να κατεβάσουν τα απαραίτητα αρχεία στο www.chania.gr και να αποστέλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους έως και 14/11/2022, μέσω e-mail στο dimos@chania.gr με θέμα: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΣΚΕΥΕΣ

Επισημαίνεται ότι η αποζημίωση αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, που έχει υποστεί ζημιές στην οικοσκευή της, είτε χρήζει απλών επισκευαστικών εργασιών. Η αποζημίωση δεν προβλέπεται για δευτερεύουσες ή εξοχικές κατοικίες, υπόγειους βοηθητικούς χώρους, γενικά βοηθητικούς χώρους, αποθήκες, γκαράζ, κοινόχρηστους χώρους, λεβητοστάσια, καταπτώσεις εξωτερικών τοιχίων-περιφράξεις, κτλ.

"Sponsored links"

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://www.chania.gr/enimerosi/municipality-press-releases/18102022apozimioseiskakokairias.html  και εξυπηρέτηση στο τηλέφωνο: 2821341694, Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live