13.8 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

Διαδικτυακή εκπομπή-συζήτηση για την πανδημία και το δημόσιο σύστημα Υγείας από τον ΣΥΡΙΖΑ Κρήτης

Ημερομηνία:

Διαδικτυακή εκπομπή – συζήτηση με θέμα «Πανδημία και δημόσιο σύστημα Υγείας» διοργανώνουν το απόγευμα του Σαββάτου, 28 Νοεμβρίου οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Κόκκινο Κρήτης 88,4 fm.

Στη συζήτηση συμμετέχει ο βουλευτής Ρεθύμνου και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ανδρέας Ξανθός και στελέχη του ΕΣΥ, από τα νοσοκομεία των τεσσάρων νομών της Κρήτης.

Ειδικότερα συμμετέχουν ο καρδιολόγος – εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Ανέστης Κιούλπαλης, ο γενικός γιατρός, επιμελητής Ά στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου Στέλιος Δημητρακόπουλος, ο πνευμονολόγος και πρώην διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων Μηνάς Βουλγαρίδης, η χειρουργός ορθοπεδικός και αντιπρόεδρος της Ένωσης Γιατρών Χανίων Κατερίνα Μανιμανάκη, ο χειρουργός οφθαλμίατρος, διευθυντής του ΕΣΥ και πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Λασιθίου Ηλίας Βασιλαράς, ο παθολόγος, διευθυντής του ΕΣΥ και γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Λασιθίου Κώστας Καραταράκης, η παθολόγος – λοιμωξιολόγος και διευθύντρια της Παθολογικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου Ελένη Ιωαννίδου και ο παθολόγος – εντατικολόγος και διευθυντής της ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου Μπάμπης Μαρκάκης.

Συντονίζουν και παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Βασίλης Σπυριδάκης και Σταύρος Γιακουβής.

Η διαδικτυακή εκπομπή – συζήτηση θα αναμεταδοθεί ζωντανά:

στο facebook, από το προφίλ του Κόκκινου Κρήτης

στο Youtube, από το κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ντόμινο εξελίξεων – Στο στόχαστρο των Αρχών εκατοντάδες άτομα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες Αρχών σε διάφορες περιοχές...

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...