11.8 C
Chania
Saturday, January 17, 2026

Διαμαρτυρία Δημάρχου Χανίων, , για τη διακοπή των εργασιών στην πλατεία του πρώην Λιμενικού Περιπτέρου

Ημερομηνία:

Την έντονη αντίδραση του προς την αρμόδια υπηρεσία της 28ης Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων (Ε.Β.Α.) εξέφρασε χθες, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, επισκεπτόμενος χθες το πρωί την Πλατεία του πρώην Λιμενικού Περιπτέρου, όπου και διεκόπησαν οι εργασίες, που βρίσκονταν σε εξέλιξη και αφορούσαν τη συνολική αποκατάσταση της πλατείας.

Ο κ. Σκουλάκης διαμαρτυρήθηκε, καθώς η σχετική μελέτη έχει λάβει ήδη την τελική έγκριση από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (Κ.Α.Σ.), με αποτέλεσμα να θεωρείται αυτονόητη η αποκατάσταση της πλατείας.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο της πλακόστρωσης έχει συμβασιοποιημένο προϋπολογισμό 250.000 ευρώ και η χρηματοδότηση του προέρχεται από ιδίους πόρους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων (Δ.Λ.Τ.).

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι χίπις, ο Αζωγυρές και η Παλαιόχωρα: Ένα κομμάτι ζωντανής ιστορίας

Πριν η Παλαιόχωρα γίνει γνωστός τουριστικός προορισμός, πριν οι...

Γιάνης Βαρουφάκης: Κι όμως, αστυνομία στο σπίτι του – Κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις μετά τις δηλώσεις για το ecstasy

Κλήση για προκαταρκτική εξέταση ενώπιον της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών έλαβε ο Γιάνης...