Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του Κουμπελή για τις συχνές και πολύωρες διακοπές ρεύματος

Κανένα σχόλιο

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του οικισμού Κουμπελή στα Χανιά για τις συνεχείς διακοπές ρεύματος. Όπως αναφέρουν τα περιστατικά δεν είναι μόνο συχνά αλλά πολλές φορές είναι και πολύωρα.

Διαβάστε τι αναφέρουν:

“ΕΠΙΣΤΟΛH ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

"Sponsored links"

Των κατοίκων του Οικισμού “Κουμπελής” Χανιων

ΠΡΟΣ τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ/ΔΕΔΗΕ

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συμβαίνουν πολλά περιστατικά διακοπής ρεύματος στην περιοχή μας. Στο τελευταίο μάλιστα που συνέβη στις 7/9 και αφορούσε την Βόρεια περιοχή του οικισμού (το παραλιακό μέτωπο) η παροχή ρεύματος έκανε 4 ολόκληρες ώρες να αποκατασταθεί!!

Έχει παρατηρηθεί ότι οι διακοπές ρεύματος συμβαίνουν όταν υπάρχει αλλαγή του καιρού και συχνά σχετίζονται με πτώση κεραυνού. Εκτός από την προφανή ταλαιπωρία οι αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος δημιουργούν και οικονομικές ζημιές αφού καταστρέφουν οικιακές ηλεκτρικές συσκευές. Αναρωτιόμαστε που οφείλονται.

Ζητάμε να διερευνήσετε τις αιτίες αυτών των συχνών διακοπών και να μας ενημερώσετε ποιες ενέργειες χρειάζεται να γίνουν ώστε να λυθεί το πρόβλημα.”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live