Διανομή τροφίμων σε 150 οικογένειες οικονομικά αδύναμων μαθητών από το Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Τη στήριξή του στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας, αποδεικνύει καθημερινά μέσα από μία σειρά κοινωνικών δράσεων ο Δήμος Χανίων. Στο πλαίσιο αυτό, η  Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, χθες Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου και αύριο Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου διανέμει τρόφιμα σε 150 οικογένειες οικονομικά αδύναμων μαθητών της Α’ /θμιας και Β’/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί συνέχεια του προγράμματος το οποίο είχε υλοποιηθεί στην περίοδο των Χριστουγέννων, όπου 124 αντίστοιχες οικογένειες,  είχαν παραλάβει κουπόνια σίτισης αξίας 120 € έκαστο από  S/M  της πόλης μας.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλη Σκουλάκης, τόνισε  ότι «η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στηρίζει τις ασθενέστερες και ευάλωτες  κοινωνικά  ομάδες, αφού  αποτελεί πρώτη προτεραιότητα του Δήμου,  με δεδομένη  την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας». Επισήμανε τέλος ότι «η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο αποτελεί καθημερινή πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης που ποτέ δεν ξεχνάμε».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις