Διδακτική επίσκεψη στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων πραγματοποίησε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας

Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021 εκπαιδευόμενοι/ες του Β΄ κύκλου της έδρας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Χανίων και του εκτός έδρας τμήματος Πλατανιά (Αλικιανός) πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στην έκθεση της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων ‘’Η Ελλάδα μετά την επανάσταση.

Καλλιτεχνικοί θησαυροί από τη συλλογή Κρασάκη’’, τη μεγαλύτερη διοργάνωση που πραγματοποιείται στην Κρήτη στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Ξεναγός ήταν ο κ Ανδρεαδάκης Δημήτρης, επιμελητής της έκθεσης και αναπληρωτής καθηγητής στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

"Sponsored links"

Τους/τις εκπαιδευόμενους/ες συνόδευσαν η οι εκπαιδεύτριες κ. Γαλημιτάκη Σμαράγδη, Τζιαφάλια Ευφροσύνη και Σκαλίδη Νίκη.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live