16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Διοικητής νοσοκομείου έκανε νυχτερινή έφοδο με τις πιτζάμες για να «πιάσει» εργαζόμενους που είχαν κάνει κοπάνα

Ημερομηνία:

Το «παράδειγμα» του διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Γιώργου Χαλκιαδάκη, ο οποίος για να «τσεκάρει» αναισθησιολόγους γιατρούς που νοσούσαν από κορωνοϊό έστειλε συνάδελφό τους στα σπίτια τους το προηγούμενο διάστημα, ακολουθούν ως φαίνεται και άλλοι διοικητές άλλων νοσοκομείων.

Ειδικότερα, πρόκειται για ένα νέο περιστατικό που λαμβάνει χώρα στο Νοσοκομείο της Πάτρας και όπως και στο Ηράκλειο έχει πάρει και εκεί τεράστιες διαστάσεις. Το θέμα έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα «Πελοπόννησος». Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», έκανε έφοδο με τις πιτζάμες στο νοσηλευτικό ίδρυμα για να «πιάσει επ’ αυτοφώρω» εργαζόμενους που απουσίαζαν από την εργασία τους στα εξωτερικά ιατρεία.

Όπως δήλωσε ο συνδικαλιστής και μέλος της ΠΟΕΔΗΝ Κώστας Πετρόπουλος, πρόκειται για τον αναπληρωτή Διοικητή του Ιδρύματος ο οποίος «όχι μόνο παρουσιάζει «σπουδή» σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλά λειτουργεί και καθ’ υπερβολήν»! Είναι βέβαιο ότι με κάποιο τρόπο, πιθανόν μέσα από τις κάμερες του νοσοκομείου τις οποίες έχει συνδέσει με το κινητό του τηλέφωνο, παρακολουθεί τις κινήσεις των εργαζομένων». Ο κ. Πετρόπουλος είπε πως κάτι τέτοιο είναι παράνομο και θα πρέπει να καταγγελθεί.

«Φαίνεται πως εκείνο το βράδυ παρατήρησε πως απουσίαζαν άτομα από τα εξωτερικά ιατρεία και αποφάσισε να κάνει το «ντου»! Ήταν δε τόσο βιαστικός που εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με τις πιτζάμες, φορώντας ένα μπουφάν από πάνω. Ήταν ολοφάνερο πως είχε δει ότι απουσίαζαν άτομα και έσπευσε στο νοσοκομείο για να ελέγξει. Και φυσικά για να προλάβει μήπως και στο μεταξύ επέστρεφαν, δεν σπατάλησε χρόνο για να ντυθεί και μας ήρθες με πιτζάμες», ανέφερε στην «Πελοπόννησο» συνδικαλιστής.

Το θέμα έχει ήδη λάβει διαστάσεις στο νοσοκομείο, ενώ στους «διαδρόμους» εργαζόμενοι το αντιμετωπίζουν και «χιουμοριστικά» (λόγω της εμφάνισης με πιτζάμες). Αλλοι πάλι θεωρούν πολύ σοβαρό το γεγονός ένα στέλεχος της Διοίκησης να παρακολουθεί τις κινήσεις όλων εξ αποστάσεως.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...