24.8 C
Chania
Sunday, October 6, 2024

Δούκας από Χανιά: Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει σελίδα, γιατί θα πρέπει να κάνουμε τη διαφορά

Ημερομηνία:

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Χάρης Δούκας, επισκέφθηκε σήμερα τα Χανιά. Συνοδευόμενος από τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, και πλήθος υποστηρικτών, κατέθεσε στεφάνι στους τάφους των Βενιζέλων.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης μέλη της νομαρχιακής επιτροπής Χανίων, στελέχη και φίλοι του κόμματος, όπως ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ, Ευτύχης Μαυρογένης, και ο πρόεδρος του δημοτικού γηροκομείου Χανίων, Στέλιος Βαλυράκης.

Μετά την κατάθεση στεφάνου ο κ. Δούκας, δήλωσε:

“Αύριο έχουμε μια πολύ κρίσιμη διαδικασία. Έχουμε κάλπες για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και αποφασίσαμε να κλείσουμε την πορεία μας εδώ, από τη γη των Βενιζέλων, και να τιμήσουμε έτσι τα χώματα, τα άγια χώματα της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης. Και να δώσουμε ένα μήνυμα για τη νέα αλλαγή. Να πάρουμε δύναμη και να δώσουμε ελπίδα. Και βεβαίως, να τιμήσουμε και τους συντρόφους δημοκράτες που έδωσαν τη ζωή τους, τον Μανώλη τον Σκουλάκη και τον Σήφη τον Βαλυράκη, για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Και είμαστε εδώ για να τιμάμε και να συνεχίζουμε.”

Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι οι πολιτικοί , πριν ξεκινήσουν την πορεία τους για τη Βουλή, θα πρέπει να περνάνε από το μνημείο του τελευταίου Βενιζέλου, τους τάφους ο κ. Δούκας απάντησε:

“Το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό. Εμένα μου δίνει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη. 3,5 μήνες μετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε όλη την Ελλάδα, να κλείνω εδώ είναι χώρος δημοκρατίας… και είναι ο χώρος όπου μπορούμε να αντλήσουμε πολύ μεγάλη ενέργεια για τα πολύ σημαντικά που έχουμε μπροστά μας.

Το ΠΑΣΟΚ αλλάζει σελίδα, γιατί θα πρέπει να κάνουμε τη διαφορά. Γιατί θα πρέπει να γίνει αυτή η αλλαγή. Με τη Νέα Δημοκρατία μας χωρίζει άβυσσος. Λέμε ακριβώς το αντίθετο. Εμείς ζητάμε αλλαγή κατεύθυνσης. Εμείς ζητάμε οικονομική και κοινωνική δικαιοσύνη, να αλλάξει το οικονομικό μοντέλο που δημιουργεί υπερκέρδη για τους πολύ λίγους και ανάπτυξη ελεημοσύνης για όλους τους υπόλοιπους, και να δημιουργήσουμε συνθήκες αξιοπρέπειας και περηφάνειας.”

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητείται ελπίς

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Οι εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν το...

Τέμπη: Sold out η συναυλία στη μνήμη των θυμάτων

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία της προσεχούς Παρασκευής...