Δράσεις στα Περβόλια για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Κανένα σχόλιο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περιβολίων «ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ», σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τον Δήμο Χανίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, διοργανώνει δράσεις με τίτλο: «Εγώ ‘μαι πρόσφυγας, ξεριζωμένος», στα Περβόλια Κυδωνίας.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 στις 20.00, θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής: «ΑΝΕΣΠΕΡΟΣ ΜΝΗΜΗ», της Εμμ. Πετρακάκη, στην αίθουσα πρώην Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 21.00, Δημοτικό Σχολείο Περιβολίων θα παρουσιαστεί δραματοποίηση Μικρασιάτικων Μελωδιών και Αφηγήσεις της εποχής, από την Δήμητρα Λιοδάκη και την Άννα Βερυκάκη.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live