Δράση για το κλίμα στον πεζόδρομο της Κοραή την Παρασκευή

Κανένα σχόλιο

Το ΚΕΠΕΑ/ΚΠΕ Βάμου, σε συνεργασία με τις Υπευθύνους Σχολικών Δραστηριοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Κρήτης, το Μουσικό Γυμνάσιο, το 2ο Γυμνάσιο και το 2ο ΓΕΛ Χανίων και στα πλαίσια του Περιφερειακού Δικτύου Π.Ε. «Αλλάζω για το Κλίμα» οργανώνει δράση και καλεί μαθητές, εκπαιδευτικούς, σχολεία και Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης να πάρουν μέρος στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για το Κλίμα, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022. H δράση είναι μία από τις 25.575 που έχουν δηλωθεί στη πλατφόρμα του fridaysforfuture.org σε όλο το κόσμο.

Τα σχολεία, μαθητές κι εκπαιδευτικοί, μπορούν να συμμετάσχουν είτε δια ζώσης, στον ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΑΗ στα Χανιά από τις 11π.μ. έως τις 1 το μεσημέρι, με εργαστήρια με μηνύματα για την προστασία του πλανήτη και για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, είτε διαδικτυακά με ανάρτηση υλικού που έχει δημιουργηθεί σε δράσεις και εκδηλώσεις για το θέμα αυτό που θα γίνουν στα σχολεία για τη διευκόλυνση της συμμετοχής στη δράση αυτή και για τη διάχυση του υλικού.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live