Δράση “DESIGN με ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚA”20224+4 fast labs με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Κανένα σχόλιο

H Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία “πηλΟίκο” συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Κρήτης, με την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και την υποστήριξη του Πολυτεχνείου Κρήτης, της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, της Περιφερειακής  Αναπτυξιακής Εταιρείας Κρήτης Α.Ε., το Καλλιτεχνικό Χωριό «Βερέκυνθος», το Μουσείο Β’ Π.Π. Πλατανιά, την ΑΜΚΕ “Πλοηγός” και  τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς VAHA και  Terra Migaki Design από την Ιταλία για δεύτερη συνεχή χρονιά τη δράση “DESIGN με ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ 2022, 4+4 fast labs” στο Καλλιτεχνικό Χωριό «Βερέκυνθος» στα Τσικαλαριά του Δήμου Χανίων από τη 1 έως και τις 4  Σεπτεμβρίου του 2022, με κύριο αντικείμενο την εφαρμογή καινοτόμων ψηφιακών τεχνικών σε φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά για τη σχεδίαση και δημιουργία σύγχρονων εικαστικών – αρχιτεκτονικών και χειροτεχνικών αντικειμένων.

πηλΟίκο

Στόχος της δράσης είναι η υποστήριξη των τομέων της κατάρτισης και της καινοτόμου σχεδίασης (design) αντικειμένων από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά δια μέσου της περιβαλλοντικής – οικολογικής αντίληψης και της ψηφιακής τεχνολογίας σε μια δημιουργική συνεργασία ατόμων και συλλογικοτήτων από διαφορετικούς παραγωγικούς τομείς.

"Sponsored links"

Στα εργαστήρια θα διδάξουν οι Αρχιτέκτονες Isabella Breda, Rossella Siani, Renato Vivaldi, Sergio Sabbadini, ο κεραμίστας Γιάννης Βλαβογιλάκης, ο επιστήμονας ήχου Νίκος Παπαδάκης και θα συμμετέχουν με τα εργαστήρια τους στο Βερέκυνθο οι χειροτέχνες Ασπασία Βασιλάκη, Σοφία Βασιλειάδου, Γιώργος Αρχοντάκης και Αντώνης Κουρκουνάκης.

 

πηλΟίκο

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα www.piliko.gr

Τη δράση θα ακολουθήσει σχετική Έκθεση στο Μουσείο Β’ Π.Π. στον Πλατανιά από τις 6 έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live