18.7 C
Chania
Τρίτη, 3 Μαρτίου, 2026

Δωρεάν διανομή 6 τόνων οπωρολαχανικών στο Ρέθυμνο

Ημερομηνία:

Έξι τόνοι αγγούρια και ντομάτες, προσφορά παραγωγού από την Ιεράπετρα, θα διανεμηθούν, σήμερα Σάββατο 30 Ιουνίου, στην πλατεία Μικρασιατών στο Ρέθυμνο, στο πλαίσιο της Γιορτής Αλληλεγγύης που ξεκινάει στις 19.00 το απόγευμα.

Τη Γιορτή διοργανώνει η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Ρεθύμνου και στην πλατεία θα γίνει συζήτηση για το ζήτημα των αγροτικών προϊόντων και τα προβλήματα των παραγωγών, ενώ κατόπιν θα διανεμηθούν τα λαχανικά.

Όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση, μάλιστα, η κίνηση αυτή δεν είναι πράξη φιλανθρωπίας ή ελεημοσύνης. Είναι μια πράξη ενός ανθρώπου που προτίμησε να διαθέσει τα προϊόντα του δωρεάν, παρά να του τα αγοράσουν για ψίχουλα τα αρπακτικά που λέγονται μεσάζοντες.

Είναι πράξη ενός ανθρώπου που είδε τους κόπους του να αποτελούν προϊόν κερδοσκοπίας από τους μεσάζοντες οι οποίοι ενώ το αγοράζουν σε εξευτελιστική τιμή από τον ίδιο, έπειτα το μεταπωλούν σε εμάς τους καταναλωτές 3 – 5 φορές πάνω. Είναι η αντίδραση ενός ανθρώπου ο οποίος δεν ξέρει αν αύριο θα είναι σε θέση να ξαναφυτέψει, ειδικά όταν το κόστος παραγωγής συνεχώς αυξάνεται.

πηγή: cretalive.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρωτοβουλία «Οξυγόνο»: Καταγγελία για αποκλεισμό από τις εκδηλώσεις μνήμης για τα Τέμπη

Η Πρωτοβουλία «Οξυγόνο» καταγγέλλει αποκλεισμό της από τις εκδηλώσεις για τα Τέμπη στα Χανιά και αλληλεγγύη στη Μαρία Καρυστιανού. Κριτική σε κομματικούς μηχανισμούς και συνδικαλισμό.

Η θεατρική ομάδα ΚΚΕ-ΚΝΕ Χανίων παρουσιάζει «Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Η θεατρική ομάδα ΚΚΕ-ΚΝΕ Χανίων παρουσιάζει την καυστική σάτιρα του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος» στο Βενιζέλειο Ωδείο, 7-8 Μαρτίου.

14ο Παγκρήτιο Forum: Ρεκόρ συμμετοχών με 19.700 B2B συναντήσεις στις Γούρνες Ηρακλείου

Ρεκόρ συμμετοχών στο 14ο Παγκρήτιο Forum στις Γούρνες Ηρακλείου: 223 παραγωγοί, 255 ξενοδοχεία και 12 δίκτυα διανομής σε 19.700 B2B συναντήσεις. Σχεδιάζεται επέκταση στις Βρυξέλλες.

Κοινοβουλευτική αναφορά Μαμουλάκη για τα αιτήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων

Ο Χάρης Μαμουλάκης κατέθεσε Κοινοβουλευτική Αναφορά για τα αιτήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων, ζητώντας επαναφορά επιδομάτων, ενίσχυση ελέγχων και καθιέρωση 5ήμερου-8ωρου.